Κυκλοφόρησε το The World Ends With You – Final Remix- στο Switch

13 Οκτ
Κυκλοφόρησε το The World Ends With You – Final Remix- στο Switch

Το remaster του The World Ends With You έφτασε επιτέλους στα ράφια των καταστημάτων. Δείτε το βίντεο κυκλοφορίας.

The World Ends With You Final Remix είναι εδώ

Έφτασε η στιγμή να τιμήσουμε ένα από τα πιο επαναστατικά παιχνίδι του DS, αυτή την φορά όμως σε HD. Η διασκευή του τίτλου στο Switch φαίνεται να καταπληκτική. Επιπλέον περιεχόμενο, νέα ιστορία και χαρακτήρες και περισσότερη J-Pop από ποτέ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ κυκλοφορίας του τίτλου στο Nintendo Switch:

Ας ελπίσουμε να δούμε επιπλέον προώθηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού ώστε να αποφασίσει η Square Enix να χρηματοδοτήσει μια συνέχεια. Όπως είχε αναφέρει παλιότερα ο Nomura ενδιαφέρεται να συνεχίσει την ιστορία του παιχνιδιού. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει οι καταναλωτές να ψηφίσουν με το πορτοφόλι τους.

Η ιστορία μέχρι τώρα

Ολοκλήρωσε την αποστολή ή θα εξαφανιστείς! Μόνο αυτό γνωρίζει ο Neku όπου ξυπνάει σε ένα κόσμο χωρίς αναμνήσεις. Τώρα αυτός και η συνεταίρος του πρέπει να αγωνιστούν σε μία μάχη ζωής και θανάτου ενάντια στο χρόνο. Στο Tokyo πρέπει να βρει το τρόπο να δραπετεύσει από την άλλη διάσταση της αστικής ζούγκλας που είναι παγιδευμένος.

Στο συνωστισμένο χάος του Tokyo οι παίχτες και οι θεριστές πρέπει να συναγωνίζονται σε ένα καθημερινό παιχνίδι ζωής και θανάτου. Ο Neku δεν είναι το πιο κοινωνικό άτομο ώστε να δημιουργεί φιλίες, αλλά όταν απειλείτε η ζωή σου, θα πρέπει να μάθει να συνεργάζεται αν θέλει να επιβιώσει. Δεν έχει βέβαια πολύ χρόνο για αυτό πάρα μόνο εφτά ημέρες.

Το παιχνίδι έχει όλες τις προσθήκες από την κυκλοφορία του στο DS και στις mobile συσκευές με ακόμα περισσότερο περιεχόμενο στην έκδοση του Switch.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία παρουσίαση του παιχνιδιού στο DS και αργότερα όταν έρθει η κόπια μας στο Switch.

Για την ώρα πείτε μας αν το παιχνίδι σας φαίνεται ενδιαφέρον στα σχόλια.

Κυκλοφόρησε το The World Ends With You – Final Remix- στο Switch

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων