Λεποτομέρειες για το Story of Seasons: Good Friends of Three Villages – σχέσεις, multiplayer, κατοικίδια

07 Μαρ

story-of-seasons-1-656x459

Το τελευταίο τεύχος του Famitsu μας έδωσε νέες λεπτομέρειες για το Story of Seasons: Good Friends of Three Villages. Το περιοδικό αποκαλύπτει νέα για τις σχέσεις, τους χαρακτήρες, το multiplayerκαι τα κατοικίδια

Ο Rudeus είναι ο υποψήφιος γαμπρός του Lulucoco Village, ικανός αγρότης και ανακαινιστής σπιτιών και τα πάει πολύ καλά με τα άλλα παιδιά του χωριού. Το χωριό έχει επίσης τα δίδυμα Siuca και Iuca ως υποψήφιες νύφες, οι οποίες είναι επικεφαλής ενός τεϊοποτείου. Είναι επίσης παιδικές φίλες με το Rudeus

Οι παίκτες μπορούν να κάνουν σχέσεις στο Story of Seasons: Good Friends of Three Villages μιλώντας με τους χαρακτήρες καθημερινά και δίνοντάς τους τα αγαπημένα τους δώρα. Μπορείτε επίσης να δώσετε περιδέραια για να κάνετε ερωτική εξομολόγηση στο αγόρι/κορίτσι σας. Όμως, αν είναι χαμηλά η σχέση σας θα φάτε χυλόπιτα. Οι αντίστροφες εξομολογήσεις επιστρέφουν με κάποιες απαιτήσεις. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε παιδιά μετά το γάμο.

Το Famitsu λέει πως οι διάφορες περιοχές του παιχνιδιού διαθέτουν διαφορετικά αντικείμενα για πρόταση γάμου. Για παράδειγμα, το Blue Feather υπάρχει μόνο στο Lulucoco.

Το Lulucoco έχει ένα ζευγάρι που είναι ήδη παντρεμένο. Ο Zahaw είναι ψαράς και η Karira πουλάει τρόφιμα στο κατάστημά της. Ο Sharuk (ο γιος) θέλει να γίνει σαν τον πατέρα του, ενώ η Alma (η κόρη) είναι σκανταλιάρα και της αρέσει να παίζει.

Το Multiplayer είναι μια από τις λειτουργίες του Story of Seasons: Good Friends of Three Villages και μπορείτε να παίξετε online και τοπικά. Τέσσερις παίκτες μπορούν να μαζευτούν σε ένα ειδικό νησί, όπου υπάρχει ένας μυστηριώδης ναός και, αν αφιερώσετε ένα νησί εκεί, θα μετατραπεί σε κάτι άλλο.

Η Marvelous σχεδιάζει περισσότερη ποικιλία με τα κατοικίδια στο Story of Seasons: Good Friends of Three Villages. Μιλάμε για ποικιλία στους σκύλους αλλά και στις γάτες. Οι ράτσες των σκύλων είναι τα: Husky, Shiba, Bernese, Doberman, Toy Poodle, Dachshund, Chihuahua, Beagle κ.α. Όσο για τις γάτες: Maine Coon, Scotty, Himalayan, Calico, Siamese, Tabby, American Shorthair, Bengal κ.α. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα Capybara για κατοικίδιο.

Πηγή

Λεποτομέρειες για το Story of Seasons: Good Friends of Three Villages – σχέσεις, multiplayer, κατοικίδια

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων