Λεπτομέρειες για την επαφή της Bayonetta με τα amiibo

09 Ιαν
Λεπτομέρειες για την επαφή της Bayonetta με τα amiibo

Όταν ανακοινώθηκε η κυκλοφορία των δύο πρώτων Bayonetta για το Switch στα Game Awards, ακούσαμε ψιθύρους για νέες λειτουργίεςσχετικά με το Bayonetta 2. Τι ακριβώς συμβαίνει;

 

Οι νέες προσθήκες στο Bayonetta 2 του Switch

Σας υπενθυμίζουμε πως ήδη είχαμε μάθει για το Tag Climax, με το οποίο θα μπορείτε να παίζετε παρέα με ένα φίλο σας (ακόμη και online). Τώρα μάθαμε πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει και τα πακεταρισμένα DLC της Nintendo, τα amiibo.

Η ιστοσελίδα της Nintendo UK αποκαλύπτει λοιπόν το πώς θα ενσωματωθεί η λειτουργία των amiibo στο Bayonetta 2.

 

Bayonetta 2 και amiibo: Όλες οι λεπτομέρειες

 

Αν αγγίξετε ένα συμβατό amiibo θα ξεκλειδώσετε άμεσα μια σειρά από κοστούμια για την εκρηκτική πρωταγωνίστρια, βασισμένα σε χαρακτήρες της Nintendo. Μαζί με τα κοστούμια, θα ξεκλειδώσετε και όπλα, αλλά και πολλά ακόμη. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά θα μπορείτε να τα ξεκλειδώσετε και φυσιολογικά όσο προχωράτε μέσα στο παιχνίδι.

Η PlatinumGames είχε αρχικά προσθέσει όλα αυτά τα κοστούμια για την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Wii U (για όσους το θυμούνται ακόμα, χοχοχοχο). Οι εν λόγω στολές είναι βασισμένες σε κλασικούς χαρακτήρες της Nintendo όπως τους: Link, Peach, Daisy, Samus, και Fox McCloud.

Μπορείτε να μαντέψετε ποιά amiibo θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να τα ξεκλειδώσετε;

 

Πηγή

Λεπτομέρειες για την επαφή της Bayonetta με τα amiibo

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων