Λεπτομέρειες για το Dragon Quest VIII

25 Ιούν

dq-13

Νέες λεπτομέρειες έφτασαν σχετικά με το περιεχόμενο της ιστορίας που περιλαμβάνεται στην έκδοση του Dragon Quest VII για το Nintendo 3DS. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες στη περίληψη μας παρακάτω.

– Ο πρωταγωνιστής και το πλήρωμα του ανακάλυψαν ένα μέρος το οποίο είναι καταραμένο από τον γελωτοποιό Dhoulmagus .
– Το πλήρωμα αποφάσισε να πάει ένα ταξίδι ώστε να βρει ένα τρόπο ώστε να απαλλαχθεί από τη κατάρα, αλλά τότε εκείνοι συναντούν τυχαία ένα συγκεκριμένο μυστικό του Dhoulmagus.
– Είναι απαραίτητο γι’αυτούς να ξεκαθαρίσουν το μυστήριο του .
– Βρίσκουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Dhoulmagus και τη κατάρα του προχωρώντας  τριγύρω και μιλώντας με ανθρώπους που ίσως γνωρίζουν περισσότερα σχετικά με την υπόθεση, περιλαμβάνοντας και μία δραματική ιστορία που έχει να κάνει με την απαγωγή ενός ιδιοκτήτη καζίνο.
–  Το κάστρο έχει πέσει μέσα σε μια σκοτεινή ατμόσφαιρα όπου όλοι φαίνονται στεναχωρημένοι.
–  Όταν θα προχωρήσετε μετά τον Dhoulmagus, ο πρωταγωνιστής επίσης θα μάθει κάτι σχετικά με ένα συγκεκριμένο θαμμένο μυστικό σχετικά με τη βασιλική οικογένεια.
–  Τα μπουντρούμια είναι γεμάτα με όλα τα είδη τροποποιήσεων.
–  Αυτό ισχύει επίσης για τους παγωμένους λαβυρίνθους, όπου θα χρειαστείτε κάποια ολισθηρά εδάφη για να τους διασχίσετε.
–  Οι φίλοι σας θα είναι πάντα εκεί για να σας καλύπτουν όταν θα εξερευνήσετε τα συγκεκριμένα μπουντρούμια.
– Μπορείτε να τους μιλάτε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας για τυχαίες συζητήσεις ή συμβουλές σχετικά με το τι να κάνετε ή που να πάτε μετά.

Λεπτομέρειες για το Dragon Quest VIII

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων