Λεπτομέρειες για το Online του Mario Tennis: Ultra Smash και βίντεο

02 Νοέ

mario-tennis-ultra-smash1-656x369

Κάποιοι παίκτες του Μario Tennis: Ultra Smash μπορεί να βρουν το παιχνίδι κάπως περιορισμένο όσον αφορά το περιεχόμεο. Δε φαίνεται να υπάρχουν και πολλά modes και το ίδιο ισχύει και για το online.

Ολίγον παράξενο, αλλά το Ultra Smash δεν υποστηρίζει online lobbies ή communities. Στην ουσία, αυτό θα δυσκολέψει όσους θέλουν να παίζουν με φίλους τους online και τα μοναδικά modes για το Internet play είναι τα Single και Doubles.

Και για τα δύο, υπάρχουν επιλογές Relaxed και Serious. Στο τελευταίο, μπορεί να παίξει κανείς αγώνες κατάταξης ενάντια σε άλλους παίκτες παγκοσμίως. Τα Doubles επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν ομάδα με κάποιον άλλο τοπικά ή με ένα amiibo. Αξίζει να σημειωθεί πως η διάρκεια του αγώνα δε μπορεί να αλλάξει, αντίθετα με το τοπικό multiplayer, υπάρχουν όμως επιλογές για tiebreaker ή για ένα two-game, one-set match.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικά νεα βίντεο για το παιχνίδι.

Πηγή

Λεπτομέρειες για το Online του Mario Tennis: Ultra Smash και βίντεο

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων