Λεπτομέρειες και εικόνες από το νέο Toy Box στο Disney Infinity 3.0

16 Αυγ

disney-infinity-3.0-edition-656x320

Η Disney Interactive έβγαλε λεπτομέρειες για το νέο Toy Box στο Disney Infinity 3.0.

Ακολουθούν μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά, των εργαλείων και παιχνιδιών του νέου Toy Box:

Νέα χαρακτηριστικά

· Toy Box Hub: Το Toy Box Hub είναι μία νέα περιοχή εκκίνησης όπου η δημιουργικότητα και φαντασία του παίκτη πραγματοποιούνται. Εδώ ξεκινάει η κάθε περιπέτεια και όπου οι παίκτες έρχονται για να παίξουν όπως θέλουν. Ανακαλύψτε 6 ζώνες με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού – με πλατφόρμες, με μάχες, με αγώνες, εσωτερικοί χώροι, το community, και φάρμα – για να μάθετε να χτίζετε και να παίζετε στο Toy Box την ίδια στιγμή.
· Το Arcade του Flynn : ΓΙα τους αγωνιστικούς παίκτες του Toy Box, το Arcade του Flynn προσφέρει παιχνίδι με πολλούς παίκτες όποια στιγμή θέλουν. Χρησιμοποιώντας ένα “lobby style”, οι fans μπορούν να παίξουν με όποιον βρίσκεται online χωρίς να πρέπει να περιμένουν τους φίλους νους να είναι στο παιχνίδι.
· El Capitan: Δείτε επεισόδια από το Toy Box TV, δοκιμάστε και κατεβάστε τα τελευταία και καλύτερα Toy Boxes που έγιναν από τον κόσμο, ή απλά περάστε χρόνο στο lobby αυτού του θεάτρου. Όταν οι παίκτες συνδεθούν και περπατήσουν από το θέατρο, έχουν εύκολη πρόσβαση σε αρκετό νέο υλικό του Disney Infinity 3.0.
· Sidekicks: Στρατολογήστε Sidekicks για να σας βοηθήσουν στην μάχη, ξεκλειδώστε τρόπους για να εξερευνήσετε που θα σας βοηθήσουν στο να χτίσετε στο Toy Box, και να μεγαλώσετε καλλιέργειες. Δώστε στους Townspeople Sidekicks διαφορετικές δουλειές με εξειδικευμένο εξοπλισμό ή κάντε τους πιο δυνατούς με το να αναβαθμίζετε τα στατιστικά τους με φαγητά και σνακς που μεγαλώνουν.
· Φάρμα: Ταΐστε, ντύστε και μεγαλώστε Townspeople Sidekicks,και κάντε τους να φυτέψουν, να φροντίζουν και να  θερίσουν σπαρτά για να φάνε. Όσοι περισσότεροι παίκτες τους ταΐσουν, τόσο θα ανέβουν τα στατιστικά τους και θα έχουν περισσότερη πλάκα – συμπεριλαμβάνοντας διασκεδαστικά πάρτι σε ένα νέο δωμάτια για πάρτι και σε μία σουίτα για Sidekick.

Νέα εργαλεία

· Δημιουργός μονοπατιών: Δημιουργήστε ειδικά, ελεγχόμενα μονοπάτια στο Toy Box όπου άλλα παιχνίδια, αντικείμενα, φίλοι, εχθροί και άλλα, μπορούν τα χρησιμοποιήσουν. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει πίστες για αγώνες, παιχνίδια με side-scrolling, τσουλήθρες και πολλά ακόμα.
· Dispenser Παιχνιδιών: Πατήστε ένα από τα τέσσερα χρωματιστά κουμπιά, το καθένα με ένα διαφορετικό παιχνίδι και ο Dispenser Παιχνιδιών θα σας δώσει ένα παιχνίδι για να παίξετε. Αυτό, επιτρέπει στους παίκτες να έχουν άμεση πρόσβαση σε παιχνίδια, αντί να πρέπει να τα ξεκλειδώσουν μέσω του παιχνιδιού.
· Δημιουργός Μουσικών Νότων: Οι παίκτες μπορούν να κάνουν την δικιά τους μουσική, χρησιμοποιώντας μουσικά όργανα και παιχνίδια για να παίξουν διάφορες νότες.

Νέα Παιχνίδια

· Μαγαζιά και κτήρια από το Main Street USA: Αυτά τα νέα κομμάτια δίνουν στα Toy Boxes την επίσημη εμφάνιση από το Main Street USA με γνώριμα στοιχεία όπως τα Main Street Lighting  και Turnstyles.
· Το Παγωμένο Παλάτι της Elsa: Τοποθετήστε το Παγωμένο Παλάτι της Elsa στο North Mountain σε ένα Toy Box για να δημιουργήσετε μία περιπέτεια με θέμα το Frozen (μπορείτε να το ξεκλειδώσετε στο Toy Box Speedway Expansion Game).
· Marshmallow: Οι παίκτες μπορούν να προσθέσουν αυτό το νέο παιχνίδι στο Toy Box, ο τρομακτικός φρουρός του παλατιού της Elsa από την ταινία Frozen (μπορείτε να το ξεκλειδώσετε στο Toy Box Speedway Expansion Game).
· Νέα οχήματα: Δείτε τα υπόλοιπα δημοφιλοί οχήματα, όπως την Τσαγιέρα του Τρελουκαπελά,  Splash Mountain log, το Light Cycle από την ταινία TRON και πολλά ακόμα.

Disney Infinity 3.0

Λεπτομέρειες και εικόνες από το νέο Toy Box στο Disney Infinity 3.0

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων