Λεπτομέρεις για το Dragon Ball: Project Fusion

27 Φεβ

dragon-ball-project-fusion-1

Το τελευταίο τεύχος του ιαπωνικού περιοδικού V-Jump έχει νέα για το Dragon Ball: Project Fusion, το επερχόμενο παιχνίδι της Bandai Namco για το 3DS.

Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, μαζί με τον Pinijji, θα ταξιδέψει στον κόσμο του παιχνιδιού, ο οποίος θα είναι μια συγχώνευση διαφόρων χρονικών περιόδων και τοποθεσιών από τη σειρά. Κεντρικό σημείο στην πλοκή θα είναι το πώς κατέληξε έτσι ο κόσμος. Είναι πιθανό να συναντήσετε οποιοδήποτε χαρακτήρα από οποιαδήποτε περίοδο της σειράς, καθώς ο χωροχρόνος έχει γίνει μπάχαλο.

Οι παίκτες θα μπορούν να φέρουν χαρακτήρες στην ομάδα τους. Θα μπορούν να τους ενώσουν, ακόμα κι αν είναι κανονικά αδύνατον, χάρη σε μια μυστηριώδη κορδέλα που φορούν στο χέρι. Ο πρωταγωνιστής θα μπορεί να ενωθεί και με τον Pinijii. Στην παρουσίαση του παιχνιδιού, βλέπουμε την ένωση των Broli/Goku.

Πηγή 1, Πηγή 2

Λεπτομέρεις για το Dragon Ball: Project Fusion

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων