Η Level-5 μας μιλά για τη Lady Layton

06 Αυγ
Η Level-5 μας μιλά για τη Lady Layton

Η Katrielle Layton είναι η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού Lady Layton. IΦέρνει σημαντικές αλλαγές στη σειρά, με πρώτη και καλύτερη τη γυναίκα πρωταγωνίστρια.

Η επεξήγηση για τη νέα Lady Layton

Όσον αφορά το γιατί είναι η Katrielle η νεά πρωταγωνίστρια, διευθυντής της Level-5, Akihiro Hino είπε στο Famitsu αυτή την εβδομάδα πως περίπου το μισό κοινό της σειράς είναι γυναίκες. Παρόλο πως μπορεί να υπάρξει η αίσθηση πως οι άντρες δεν συνδέονται με άντρες χαρακτήρες, όπως και οι γυναίκες με γυναίκες χαρακτήρες αντίστοιχα, ο Hino ελπίζει να βρει ανταπόκριση από το γυναικείο κοινό. Στις δραματικές σειρές οι πρωταγωνίστριες γίνονται συνήθως διάσημες όταν τις συμπαθούν οι γυναίκες.

Ο Hino είπε επίσης πως η Lady Layton θα έχει διάφορα κεφάλαια, το καθένα με τη δική του ιστορία. Η συνολική δομή θα είναι όπως μια τηλεοπτική σειρά.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Level-5 μας μιλά για τη Lady Layton

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων