Mario + Rabbids Kingdom Battle: Όσα θέλετε να μάθετε για το DK DLC

23 Μαΐ
Mario + Rabbids Kingdom Battle: Όσα θέλετε να μάθετε για το DK DLC

Η Ubisoft σήκωσε την αυλαία για το νέο DLC του Mario + Rabbids Kingdom Battle χθες.

Ο τίτλος του θα είναι Dokney Kong’s Adventure και σας έχουμε όσες πληροφορίες θέλετε να μάθετε αμέσως παρακάτω!

 

It’s on like Donkey Kong στο νέο DLC του Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Τον Ιούνιο λοιπόν μας έρχεται το νέο DLC με πρωταγωνιστή τον DK. Σύμφωνα λοιπόν με τη Ubisoft το νέο DLC θα περιέχει:

 

Ένα νέο κόσμο:

Tα περιβάλλοντα δου Donkey Kong Adventure δε θα είναι τα ίδια με του αρχικού παιχνιδιού. Το αρχικό παιχνίδι άλλωσε έλαβε χώρα στο Mushroom Kingdom, ενώ εδώ θα βρεθείτε στη Donkey Kong Country. Θα υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές ζώνες: Lagoon, Reef, Jungle και μία ακόμα που θα παραμείνει κρυφή για την ώρα. Η ομάδα ανάπτυξης υπολογίζει πως υπάρχουν συνολικά περί τις 10 ώρες gameplay για να απολαύσετε.

 

Μια ιστορία δύο πιθήκων (και μιας κυρίας)

Ο DK εξοπλισμένος με το Bananarang ως κύριο όπλο που μπορεί να χτυπήσει πολλούς εχθρούς με μία κίνηση, θα μπορεί να κάνει και το κλασικό ground pound για να επιτεθεί σε κοντινούς εχθρούς. Επίσης, θα έχει την ικανότητα Hairy Eye που του επιτρέπει να επιτεθεί σε οποιονδήποτε μπει στην εμβέλεια του Bananarang. Τέλος, με το Magnet Groove, ο DK θα προσελκύει εχθρούς με τα bongos για να τους χτυπήσει με το ground pound ή απλά για να τους κάνει να φύγουν από την κάλυψη.

Ο Rabbid Cranky από την άλλη μπορεί να είναι μικρός στο μάτι, αλλά μεγάλος κάπου αλλού. Μιλάμε για τη μαγκούρα του, που ονομάζεται Boombow, η οποία χτυπάει πολύ άσχημα όσους πλησιάσουν. Για όσους δεν πλησιάζουν, υπάρχει και το Barrel Bolt, που εκτοξεύει μια βολή ακόμη και πίσω από κάλυψη για να κάνει ζημιά σε μια περιοχή. Η ικανότητα Long Story κοιμίζει τους εχθρούς που είναι εντός εμβέλειας, για να μπορέσει ο Rabbid Cranky να πλησιάσει, ενώ το Stink Eye ρίχνει μια βολή από τη Boombow σε όσους περάσουν μέσα από το πεδίο βολής. Τέλος, κάθε φορά που ο Rabbid Cranky κάνει ένα team jump και υπάρχει εχθρός εντός εμβέλειας, θα ρίξει αυτόματα ριπές με τη Boombow από ψηλά.

Τέλος, η Rabbid Peach ξαναφέρνει τα blaster και sentry από το Mario + Rabbids. Όπως όμως και οι άλλοι δύο, θα έχει νέα καλούδια στη διάθεσή της μέσα από το Battle HQ.

 

Ο Donkey Kong λέει: Do you even lift, bro?

O DK μπορεί επίσης να σηκώνει αντικείμενα και να τα πετάει στους εχθρούς του. Και όταν λέμε αντικείμενα, εννοούμε σχεδόν τα πάντα… Ακόμη και θέσεις κάλυψης! Πιάστε spring ή και fire cover και πετάξτε τα στο κεφάλι τον εχθρών σας για να ενεργοποιήσετε το super effect τους και να κάνετε ακόμη περισσότερη ζημιά. Εννοείται πως μπορείτε να πιάσετε και εχθρούς, του οποίους ο DK θα τους πάρει και θα τους σηκώσει… και μετά θα τους πετάξει όπου γουστάρει! Και οι σύμμαχοί του είναι υποψήφια βάρη για extra lifting, κάτι που ανοίγει ακόμη περισσότερες δυνατότητες για στρατηγικές κινήσεις.

Κι εκείνα τα Rabbid Ears που ξεφυτρώνουν από το έδαφος τα θυμάστε; Ε, ο DK μπορεί να τα ξηλώσει και να πετάξει το Rabbid πάνω σε εχθρούς. Αυτά είναι προληπτικα μέτρα!

 

Watch Your Step

Μερικά από τα πεδία μάχης στη Donkey Kong Adventure θα διαθέτουν νέες λειτουργίες που μπορούν να βοηθήσουν ή και να εμποδίσουν την πρόοδό σας.

Οι βοηθητικές προσθήκες ξεχωρίζουν γιατί έχουν το σήμα του DK πάνω τους. Αν τις αξιοποιήσετε μπορείτε να καλύψετε μεγάλες αποστάσεις πηδώντας από τη μία ράμπα στην άλλη και, εφόσον μπορείτε να κουβαλήσετε και συμμάχους με τον Donkey, να πάρετε μαζί σας και λίγη παρέα! Από την άλλη όμως, υπάρχουν και τα εμπόδια. Εμπόδια όπως περιστρεφόμενα συντριβάνια που εκτοξεύουν νερό σε τέσσερις κατευθύνσεις. Το νερό κάνει ζημιά αλλά μπορεί και να σας μετακινήσει από τη θέση σας, οπότε θα πρέπει να έχετε το νου σας.

 

 

Expand Dong με την ολοκαίνουρια Gold Edition

Μαζί με τα αποκαλυπτήρια του DLC, η Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα και την λιανική έκδοση του Mario + Rabbids Kingdom Battle Gold Edition. Αυτή θα περιέχει το αρχικό παιχνίδι με όλα τα DLC, συμπεριλαμβανομένου και του Donkey Kong Adventure.

Το Mario + Rabbids Kingdom Battle Gold Edition αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων μέσα στον Ιούνιο.

 

 

Το νέο DLC σε δράση

 

 

Mario + Rabbids Kingdom Battle: Όσα θέλετε να μάθετε για το DK DLC

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων