Με πολύ δυνατές πωλήσεις άνοιξε το Yo-Kai Watch Busters στην Ιαπωνία

21 Ιούλ

yo-kai-watch-busters-656x369

 

To Yo-Kai Watch Busters πούλησε 694,000 κομμάτια στις πρώτες δύο μέρες στην Ιαπωνική αγορά. Η Media Create αναφέρει πως η έκδοση “white dog” πούλησε 423,000 κομμάτια ενώ η “Red Cat Team” πούλησε τα υπόλοιπα 271,000 κομμάτια. Επίσης το Yo-Kai Watch Busters έγινε το καλύτερο παιχνίδι σε εβδομαδιαίες πωλήσεις φέτος στην Ιαπωνία (προηγουμένως ήταν το Dragon Quest Heroes).

Πουλήθηκαν 1.159 εκατομμύρια κομμάτια μεταξύ 6 Ιουλίου και 12 Ιουλίου. Ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι αντίστοιχο στην Ιαπωνική αγορά σε διάστημα 3,5 μηνών.

Είναι αλήθεια πως το Yo-Kai Watch Busters πούλησε μόνο το 52.67% λιγότερο σε σχέση με το Yo-Kai Watch 2 στην κυκλοφορία του. Αλλά υπάρχει διαφορά στην περίοδο κυκλοφορίας και ότι δεν είναι αριθμημένη συνέχεια σαν τίτλος.

Η Media Create αναφέρει επίσης πως το Yo-Kai Watch Busters δεν βοήθησε το 3DS σε πωλήσεις που αποδεικνύει πως το παιχνίδι πούλησε στην ήδη εγκατεστημένη βάση της κονσόλας.

Με πολύ δυνατές πωλήσεις άνοιξε το Yo-Kai Watch Busters στην Ιαπωνία

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων