Μεγάλε μαν μου, έρχεται ο Mega Man στο Switch!

05 Δεκ
Μεγάλε μαν μου, έρχεται ο Mega Man στο Switch!

Θα μάθατε υποθέτουμε πως στη χθεσινή εορταστική ζωντανή μετάδοση για τα 30 χρόνια του Mega Man, ανακοινώθηκε το Mega Man 11, που έρχεται στο Switch!

 

Mega Man 11 στο Switch: Όλες οι λεπτομέρειες

 

Μετά την ανακοίνωση του παιχνιδιού, η Capcom δημοσίευσε μια επίσημη δήλωση για τον ειδικό τύπο. Φαίνεται πως το παιχνίδι θα διαθέτει μια ποικιλία από επιλογές δυσκολίας.

Το επίσημο ιαπωνικό site της σειράς έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα. Τα τέσσερα επίπεδα δυσκολίας θα είναι τα: “Newcomer Mode”, “Casual Mode”, “Normal Mode” και “Expert Mode”. Μαντέψτε τώρα ποιά από αυτά τα επίπεδα δυσκολίας είναι το πιο ζόρικο! Μαντέψτε μετά, ποιά θα είναι κλειδωμένα πίσω από paid-DLC (για την Capcom μιλάμε, μην ξεχνιόμαστε).

Επίσης, έχουμε την πρώτη ματιά από τους νέους Robot Masters… που λέει ο λόγος. Τι εννοούμε; Δείτε:

 

 

Τίποτε άλλο υπάρχει;

 

Μαζί με το Mighty Number 11, η Capcom ανακοίνωσε και τα Mega Man Legacy Collection 1 και 2. Και τα δύο θα εμφανιστούν στο Switch και θα υποστηρίζουν τα amiibo.

Το πρώτο Legacy Collection είχε κυκλοφορήσει και στο 3DS το 2016. Ωστόσο, τοMega Man Legacy Collection 2 δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ σε νέα κονσόλα της Nintendo… μέχρι τώρα!

Και τα δύο αναμένονται το καλοκαίρι του 2018!

Μεγάλε μαν μου, έρχεται ο Mega Man στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων