Μεγάλη αναβάθμιση για το Splatoon στις 6 Αυγούστου

27 Ιούλ

splatoon7-656x369

Μια νέα και μεγάλη αναβάθμιση του Splatoon θα γίνει στις 6 Αυγούστου.  Το νέο περιεχόμενο θα περιλαμβάνει παιχνίδια σε στυλ tag team, private lobbies, νέο εξοπλισμό/όπλα και άλλα πολλά!

Επίσης, η πίστα Urchin Underpass θα είναι “υπό κατασκευή” μεταξύ 3 και 5 Αυγούστου και συνεπώς μη διαθέσιμη για online παιχνίδια για την περίοδο αυτή.  Φαίνεται πως ο χάρτης αυτός θα αλλάξει λίγο.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

Πηγή

Μεγάλη αναβάθμιση για το Splatoon στις 6 Αυγούστου

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων