Μεγάλο τουρνουά Pokken ετοιμάζεται για ζωντανό stream

02 Ιούλ

pokken-656x369

Στην Ιαπωνία ο τίτλος θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου από το Nico Nico Και να δείξουν καινούργιους μηχανισμούς και Pokemon. Το ζωντανό stream θα μεταδοθεί στις 12:00 BST, 13:00 CEST, 20:00 JST, 07:00 EDT και 04:00 PDT και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Nico Nico Pokken Tournament Stream

Μεγάλο τουρνουά Pokken ετοιμάζεται για ζωντανό stream

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων