Το μέλλον του Secret of Mana και το Switch

29 Ιαν
Το μέλλον του Secret of Mana και το Switch

Η  Square Enix φαίνεται οτι τον τελευταίο καιρό έβγαλε τη σειρά Mana από τη φορμόλη.

Μετά τα remakes, η εταιρεία φαίνεται να στοχεύει σε ένα νέο τίτλο για τη σειρά. Τι γίνεται όμως με το Switch;

 

 

Ο παραγωγός της σειράς Mana μιλά για το μέλλον

Ο επικεφαλής παραγωγής της σειράς, και συγκεκριμένα του πρόσφατου remake,  Masaru Oyamada, μίλησε στον ιστότοπο Dualshockers και είπε το εξής:

Προσωπικά, αφότου ανέλαβα το ρόλο του παραγωγού για τη σειρά, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα καινούριο τίτλο στη σειρά. Παρόλα αυτά, έχει περάσει τόσος καιρός και δεν έχουμε κυκλοφορήσει αυτό το νέο παιχνίδι της σειράς Mana. Αποφασίσαμε να κάνουμε remake των Adventures και Secret of Mana για να τα ξαναθυμηθούν όσοι έχουν παίξει τους παλιότερους τίτλους, αλλά και για να δώσουμε στο νέο αίμα της σειράς την ευκαιρία να ζήσουν τα παιχνίδια. Να είναι όλοι ενήμεροι με λίγα λόγια.

Στη συνέχεια, ο Oyamada ερωτήθηκε σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα να δούμε μελλοντικούς τίτλους της σειράς και στο Switch. Απάντησε λέγοντας το εξής:

Αναλογιζόμενοι το πάθος που έχει ο κόσμος για την πλατφόρμα, θα ήταν δύσκολο να μην τη συμπεριλάβουμε ως επιλογή για κυκλοφορία οποιουδήποτε μελλοντικού έργου μας.

 

Πηγή

Το μέλλον του Secret of Mana και το Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων