Μέσα στην εβδομάδα το patch 1.4.0 για το Xenoblade Chronicles 2

24 Απρ
Μέσα στην εβδομάδα το patch 1.4.0 για το Xenoblade Chronicles 2

Δύο νέα Rare Blades για το Xenoblade Chronicles 2 λοιπόν αποκαλύφθηκαν από τη Nintendo και τη Monolith Soft.

Όλες οι λεπτομέρειες, παρακάτω!

 

Νέα Rare Blades για το Xenoblade Chronicles 2 με το νέο update

Τα δύο νέα Rare Blades θα προστεθούν αυτή την εβδομάδα στο Xenoblade 2, με το update που θα το αναβαθμίσει στη version 1.4.0.

Το πρώτο από τα δύο είναι το Poppi Buster, το οποίο σχεδίασε ο Masatsugu Saito. Το δεύτερο Rare Blade σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των «παλιών», καθώς δεν είναι άλλο από την T-elos: RE από τον CHOCO. Η T-elos πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά RPG της Monolith για το PS2, με τίτλο Xenosaga.

 

Η Poppi Buster θα είναι άμεσα διαθέσιμο για όσους έχουν αγοράσει το Expansion Pass για το Xenoblade 2. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως, αντίθετα με τη “vanilla” Poppi, η Poppi Buster μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλους χαρακτήρες. Επίσης, για να την αποκτήσετε θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα νέο quest.

 

 

Όσο για την T-elos RE, μπορείτε να αποκτήσετε το σοκολατί μανούλι αφότου τερματίσετε το παιχνίδι μία φορά. Για να την ξεκλειδώσετε θα χρειαστείτε Core Crystal, ωστόσο οι πιθανότητες να εμφανιστεί είναι πολύ υψηλές για όλους τους παίκτες.

Η version 1.4.0 του Xenoblade Chronicles 2 θα σας επιτρέψει επίσης να ανταλλάξετε τα… ανταλλακτικά της Poppi για να αποκτήσετε εμπειρία με τον Bard. Θα προστεθούν επίσης νέες επιλογές για να ταξινομείτε τα αντικείμενά σας.

Όσοι έχουν αγοράσει το Expansion Pass μπορούν να περιμένουν ακόμη περισσότερα quests, Rare Blades, challenge battles, Extreme difficulty mode και όχι μόνο μέσα στο Μάιο και παραπέρα. Το επόμενο blade που θα προστεθεί στο παιχνίδι θα προέρχεται από ένα νέο καλλιτέχνη και θα έχει νέο voice actor. Μάλιστα, η εγγραφή της φωνής τελείωσε μόλις χθες.

 

Πηγή

Μέσα στην εβδομάδα το patch 1.4.0 για το Xenoblade Chronicles 2

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων