Μέσα στο Χειμώνα έρχεται το Nelke & the legendary alchemists

26 Σεπ
Μέσα στο Χειμώνα έρχεται το Nelke & the legendary alchemists

Το Nelke & the Legendary Alchemists έρχεται για να ζεστάνει τις κρύες νύχτες του Χειμώνα, μαζί με μια συλλογή-έκπληξη!

Γνωρίζαμε ήδη πως το Nelke & the Legendary Alchemists θα ερχόταν κάποια στιγμή μέσα στο Χειμώνα. Τώρα όμως η Koei Tecmo ανακοίνωσε πως το παιχνίδι αναμένεται στις αρχές του 2019, κάτι που ισχύει και για την Ευρώπη.

Μαζί με τα παραπάνω, η Koei Tecmo δημοσίευσε και μερικές ακόμη πληροφορίες, ένα trailer αλλά και μια συλλογή έκπληξη!

 

 

Παράθυρο κυκλοφορίας για τη Νelke

Στο Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World αναλαμβάνετε το ρόλο της Nelke von Lestamm. Η νεαρή αριστοκράτισσα θέλει να γίνει αλχημίστρια, όμως της λείπει το ταλέντο. Τη συναρπάζει όμως ο αρχαίος θρύλος του Σοφού του Granzweit. Όταν μάλιστα μαθαίνει φήμες πως το ιερό Δέντρο του Granzweit είναι στις περιοχές που είναι υπό την προστασία του πατέρα της, δεν τη συγκρατεί τίποτα.

Στο πλευρό της θα έχει τις εκκεντρικές αλχημίστριες που θα τη βοηθήσουν με την ανάπτυξη της πόλης Westwald. Η Nelke όμως θα τις χρειαστεί για να αποκαλύψει και το μυστήριο του Δέντρου του Granzweit. Οι κεντρικοί πρωταγωνιστές της σειράς Dusk (Ayesha Altugle, Escha Malier, Logix Ficsario, Shallistera Argo και Shallotte Elminus) είναι λίγοι μόνο από τους αλχημιστές που θα τη βοηθήσουν. Αργότερα θα βρει στο δρόμο της κι άλλους από τις τριλογίες Atelier Salburg, Mysterious και Arland.

Για να πετύχετε το στόχο της Nelke όμως θα χρειαστείτε όμως χρήματα. Αυτά θα είναι απαραίτητα για να αναπτύξετε τη γη και να χτίσετε νέες εγκαταστάσεις. Θα πρέπει όμως να μισθώσετε και γνωστούς αλχημιστές! Θα πρέπει λοιπόν να τους στέλνετε σε όλο τον κόσμο να μαζέψουν υλικά για να παράγουν τα προϊόντα που θα πουλάει η Nelke στα καταστήματα της Westwald. Όσο μεγαλώνει η πόλη, θα μπορείτε να χτίσετε Ατελιέ, μαγαζιά, αξιοθέατα και όχι μόνο!

 

 

Πόσο moe μπορείτε να αντέξετε;

Moe capitalism simulator collection.jpeg

 

Μαζί όμως με τη Nelke, η Koei Tecmo ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του Atelier Arland Series Deluxe Pack. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε προθέρμανση ή δε σας αρκεί το Nelke and the Legendary Alchemists, τότε μπορείτε να αποκτήσετε τη συλλογή που αναμένεται στις 4 Δεκεμβρίου!

Το Atelier Arland Series Deluxe Pack θα συμπεριλαμβάνει τα τρία παιχνίδια της τριλογίας Arland: Τα Atelier Rorona: The Alchemists of Arland DX, Atelier Totori: The Adventurer of Arland DX και Atelier Meruru: The Apprentice of Arland DX. Το DX στο τέλος υποδηλώνει πως στους τίτλους θα συμπεριλαμβάνονται και μπόλικα DLC.

Το πρόβλημα όμως είναι πως όσοι θέλετε animu grills για συντροφιά το Χειμώνα θα πρέπει να αρκεστείτε σε ψηφιακές εκδόσεις, καθώς τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν μόνο μέσω eShop. Για να χρυσώσει το χάπι όμως, η Koei Tecmo δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε την τριλογία ως πακέτο με το Deluxe Pack ή να πάρετε τον κάθε τίτλο ξεχωριστά.

Μέσα στο Χειμώνα έρχεται το Nelke & the legendary alchemists

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων