Μεταφραστής της XSEED μιλά για την επιτυχία του Story of Seasons στη Δύση

02 Μαρ

Story-of-Seasons-e1442322867427

To Story of Seasons κατέληξε το ταχύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι της XSEED. Σε μια συνέντευξη με το Nintendo World Report, ο Tom Lipschultz της XSEED σχολίασε γιατί πιστεύει πως το παιχνίδι πούλησε τόσο καλά, παρόλο που δε φέρει το όνομα Harvest Moon.

Τάδε έφη Lipschultz:

Οι θαυμαστές του Bokujo Monogatari γνωρίζουν πως το όνομα STORY OF SEASONS είναι ο νέος τίτλος της σειράς που γνωρίζουν από μικροί και είναι αφοσιωμένοι στη σειρά αυτή. Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε όπως θέλαμε (η δική μου πρόταση ήταν “Cornutopia”, αν και έφαγα βέτο πολύ γρήγορα!) και οι θαυμαστές της σειράς θα ήξεραν πως, ασχέτως με το τι λέει στο κουτί, αυτό είναι το Bokujo Monogatari. Με όλη την καλή φήμη που έχει η σειρά τόσα χρόνια και τη σταθερή ποιότητα των παιχνιδιών της, είναι λογικό να πουλούσε καλά. Άλλωστε, όταν αγοράζει κανείς ένα τίτλο Bokujo Monogatari, γνωρίζει ακριβώς τι παίρνει και ξέρει αν θα του αρέσει πριν καν πατήσει το κουμπί για να ανάψει την κονσόλα του.

Η XSEED είναι ανακοινώσει τον Ιούλιο πως το Story of Seasons είχε πουλήσει 100.000 αντίτυπα. Ξεπέρασε το Rune Factory 4 που κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ του ταχύτερου σε πωλήσεις παιχνιδιού της εταιρίας.

Πηγή 1Πηγή 2

Μεταφραστής της XSEED μιλά για την επιτυχία του Story of Seasons στη Δύση

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων