Μήπως θα δούμε το Wave Race στο Switch;

18 Απρ
Μήπως θα δούμε το Wave Race στο Switch;

Το Wave Race είναι από τις σειρές της Νintendo που έχουν μπει στο χρονοντούλαπο για παραπάνω από 15 χρόνια. Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, με υπότιτλο Blue Storm, κυκλοφόρησε για το GameCube το 2001.

 

Ήρθε η ώρα για το Wave Race στο Switch;

Καλό ερώτημα. Δεν υπάρχουν υποσχέσεις ακόμη, ωστόσο ο Shinya Takahashi που είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Nintendo και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της κονσόλας, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια των βραβείων BAFTA την περασμένη εβδομάδα, είχε δηλώσει το εξής:

Ίσως ξαναδείτε το παιχνίδι. Προσπαθούμε να κάνουμε πολλά παιχνίδια και ίσως να είναι ένα αυτά… Προσωπικά λατρεύω το Wave Race!

Να έχετε υπόψιν πως ο Takahashi ήταν ένας εκ των διευθυντών ανάπτυξης του Wave Race 64 στα προϊστορικά χρόνια. Η δήλωσή του αυτή λοιπόν δίνει ελπίδες για το μέλλον. Το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να δούμε θα ήταν η επανακυκλοφορία των παλαιότερων τίτλων στο eShop.

Από την άλλη μεριά, επειδή η Nintendo είναι Nintendo, θα μπορούσαμε να το δούμε απλά ως minigame σε κάποια συλλογή παιχνιδιών ή σαν συνοδευτικό τίτλο για τα Nintendo Labo.

Εσείς τι γνώμη έχετε;

 

Πηγή

Μήπως θα δούμε το Wave Race στο Switch;

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων