Pokemon GO Greek movie: Περιπέτεια Χωρίς Όρια

09 Σεπ
Pokemon GO Greek movie: Περιπέτεια Χωρίς Όρια

Αναντίρρητα, το Pokemon GO αποτελεί το πιο δημοφιλές mobile game αυτήν την περίοδο, ενώ παράλληλα καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Παρά τη μικρή διάρκεια ζωής που μετρά ως σήμερα, έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ έδαφος και να εδραιωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές σε iOS και Android. Η επιτυχία του, μάλιστα, ώθησε το ImmunityGR σε συνεργασία με το Greek Pokemon στη δημιουργία μιας ερασιτεχνικής, αλλά καλοφτιαγμένης ελληνικής παραγωγής με θέμα το Pokemon GO και ήρωα έναν απλό, καθημερινό παίχτη, όπως εμείς. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω:

Σίγουρα ποτέ δεν είστε οι μόνοι που κυκλοφορείτε με το smartphone ανά χείρας αναζητώντας τα πολυπόθητα Pokemon ή προσπαθώντας να κατακτήσετε κάποιο Gym από κάποια αντίπαλη ομάδα. Σίγουρα δε νιώσατε μόνοι όταν είδατε τα Gyms να αλλάζουν γρήγορα χέρια από ομάδα σε ομάδα, ούτε όταν είδατε τον ενθουσιασμό του κόσμου γύρω σας κατά την εμφάνιση ενός σπάνιου Pokemon ή το πλήθος γύρω από τα lures. Σίγουρα νιώσατε τον πόθο να πιάσετε όσα περισσότερα Pokemon μπορείτε και να γίνετε ο καλύτερος όλων. Όλα αυτά, μέσα από ένα παιχνίδι με χάρτη τον πραγματικό κόσμο, με όσες δυσκολίες και κινδύνους κι αν κρύβει αυτό.

Στην εν λόγω ταινία, ο ήρωας, ένας παίχτης σαν και εμάς, ξεκινάει το ταξίδι του για να γίνει εκπαιδευτής Pokemon, μέσω της εφαρμογής Pokemon GΟ. Στο πρόσωπό του αποτυπώνονται όλα τα συναισθήματα ενός παίχτη, μέσα από επιτυχίες, αποτυχίες, δύσβατα μονοπάτια και επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ όλα αποδίδονται με μια καλή δόση χιούμορ, για casual, αλλά και hardcore φίλους των Pokemon.

Αξιέπαινα είναι επίσης τα πλάνα και τα τοπία στην ταινία, τα οποία προέρχονται από αρκετά μέρη της Ελλάδος, ενώ η εικόνα και ο ήχος είναι καλοδουλεμένα. Τέλος, θα λέγαμε πως η ταινία μέσα από όλες τις καταστάσεις που περιγράφηκαν παραπάνω, αφήνει ένα ορθό ηθικό δίδαγμα, το οποίο αφορά τη διασκέδαση και προβάλλει την ανάγκη για ασφάλεια στο παιχνίδι,

Αξίζει να επαινέσουμε την προσπάθεια των παιδιών, της οποίας το αποτέλεσμα αποτυπώνεται σε αυτήν την όμορφη ταινία μικρού μήκους. Απολαύστε την.

Pokemon GO Greek movie: Περιπέτεια Χωρίς Όρια

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων