Μια κοντινή ματιά στις πωλήσεις του Monster Hunter Stories

14 Οκτ
Μια κοντινή ματιά στις πωλήσεις του Monster Hunter Stories

Το Monster Hunter Stories πούλησε 141.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, σύμφωνα με τη Media Create. Τώρα, η υπηρεσία παρακολούθησης πωλήσεων αναλύει περισσότερο τον αριθμό αυτό.

Ανάλυση πωλήσεων του Monster Hunter Stories:

Όντας ένα Monster Hunter spin-off game που στοχεύει στις μικρές ηλικίες (βλ: παιδιά), ξεπέρασε κατά πολύ τις πωλήσεις του Monster Hunter Diary: Poka Poka Airou Village DX. Το παιχνίδι εκείνο κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2015 και πούλησε 59.000 αντίτυπα, που αντιστοιχούσε στο 57,48% των συνολικών αντιτύπων στην αγορά.

Με βάση τα ευρήματα της Media Create σχετικά με τις προ-παραγγελίες, οι προωθητικές ενέργειες όπως το demo και το anime βοήθησαν τις πωλήσεις κατά περίπου 20-30%. Ωστόσο, το ποσοστό των πωλήσεων σε σχέση με τα συνολικά αντίτυπα που διέθεσε η Capcom στην αγορά την πρώτη εβδομάδα ήταν 51,83%. Εμφανώς μικρότερο από του Airou Village DX.

Υπάλληλοι καταστημάτων ανέφεραν επίσης πως κυρίως οι ενήλικες είναι αυτοί που δείχνουν ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Από την πλευρά των λιανοπωλητών, αυτό δίνει την εντύπωση ενός ελλιπούς ξεκινήματος για το παιχνίδι.

 

Πηγή 1, Πηγή 2

Μια κοντινή ματιά στις πωλήσεις του Monster Hunter Stories

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων