Μια ματιά στις επιλογές του παιχνιδιού Animal Crossing: Happy Home Designer’s πάνω στο δέρμα και σε άλλα κόλπα

30 Ιούλ

tumblr_ns9chnWMLP1qzp9weo1_1280

 

Με τη κυκλοφορία του Animal Crossing: Happy Home Designer στην Ιαπωνία, μπορούμε να δούμε κάποιες από τις δυνατότητες του παιχνιδιού σε βάθος. Παραπάνω, μπορείτε να δείτε τι είδους επιλογές περιλαμβάνονται πάνω στους τόνους του δέρματος.

Έχουμε, επίσης, ορισμένα στιγμιότυπα τα οποία δείχνουν τις ρυθμίσεις για τα μάτια και τα γυαλιά στο Animal Crossing: Happy Home Designer. Εκτός από αυτό, υπάρχει επιβεβαίωση ότι ο τίτλος διαθέτει 48 συναισθήματα (οκτώ περισσότερα από τη New Leaf).

 

animal-crossing-options

 

 

Μια ματιά στις επιλογές του παιχνιδιού Animal Crossing: Happy Home Designer’s πάνω στο δέρμα και σε άλλα κόλπα

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων