Μια ματιά στο χάρτη του κόσμου του Paper Mario: Color Splash

04 Οκτ
Μια ματιά στο χάρτη του κόσμου του Paper Mario: Color Splash

Τα Paper Mario μας έχουν συνηθίσει σε ένα ιδιαίτερο στυλ RPG, με πολλούς αγαπημένους μας χαρακτήρες από το Mushroom Kingdom να δίνουν το παρόν και να εμπλέκονται στις μάχες και την περιπέτεια των παιχνιδιών. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά, ο παίχτης ταξιδεύει στον κόσμο του Ιταλού υδραυλικού που όλοι αγαπήσαμε και ανακαλύπτει νέες περιοχές, μέσα από ιστορίες ανείπωτες, όσον αφορά τα κλασικά Super Mario games.

Το Paper Mario: Color Splash φαίνεται πως θα είναι η επόμενη προσθήκη στη σειρά και αναμένεται να προστεθεί στη βιβλιοθήκη του Wii U. Πλέον, μετά από διάφορα βίντεο και αποκαλύψεις, ήρθε online και ο χάρτης με τον κόσμο του παιχνιδιού. Κρίνοντας από την εικόνα που ακολουθεί, φαίνεται πως πρόκειται για έναν αρκετά μεγάλο χάρτη, με πολλά επίπεδα να εξερευνήσετε και αρκετά μέρη να επισκεφθείτε.

paper-mario-color-splash-map

Πηγή

Μια ματιά στο χάρτη του κόσμου του Paper Mario: Color Splash

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων