Μια ματιά στο Chompy Chomp Chomp Party

29 Ιούλ

chomp-656x369Τα τελευταία μεγάλα νέα για το Chompy Chomp Chomp Party τα είχαμε ακούσει περίπου δύο χρόνια πριν, όταν είχε ανακοινωθεί πως το παιχνίδι ετοιμαζόταν για το Wii U και θα κυκλοφορούσε το 2014.

Ωστόσο, το Chompy Chomp Chomp Party επανήλθε στο προσκήνιο στο Nintendo Life Gaming Night στο Cambridge, με νέες πληροφορίες και ένα βίντεο.  Πλέον, είναι γνωστό η κυκλοφορία του παιχνιδιού στοχεύει να γίνει κατά το τέλος του 2015.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο σχετικό με τον τίτλο:

Πηγή

Μια ματιά στο Chompy Chomp Chomp Party

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων