Μια ματιά στο Mighty No. 9 παίζοντας στο GamePad

06 Ιούλ

mighty-no-9-gamepad-656x490

Λίγες μέρες πριν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Inti Creates,Takuya Aizu, ανάρτησε μια φωτογραφία από το Mighty No. 9 να τρέχει στο GamePad μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά.

Ο Aizu έγραψε στο μήνυμα του τα ακόλουθα:

Είναι καλό που υπάρχουν εκδόσεις του  Mighty No. 9 για όλες τις κονσόλες! Η κατασκευή της έκδοσης του Wii U ήταν δύσκολη ως προς τις προδιαγραφές που απαιτούσε, αλλά οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τη φορητότητα του έκαναν, πραγματικά, ό,τι καλύτερο μπορούσαν, έτσι ώστε να τελειώσει όμορφα!

Το Mighty No. 9 θα κυκλοφορήσει στο Wii U στα μέσα του Σεπτέμβρη. Η έκδοση του 3DS είναι επίσης υπό ανάπτυξη, αλλά θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα.

Μια ματιά στο Mighty No. 9 παίζοντας στο GamePad

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων