Μια ματιά στο ποιοί παίζουν Pokemon GO στις Η.Π.Α.

01 Αυγ
Μια ματιά στο ποιοί παίζουν Pokemon GO στις Η.Π.Α.

Με βάση τα δεδομένα που τους παρείχε η SurveyMonkey Intelligence, το Forbes έριξε μια ματιά στη βάση χρηστών του Pokemon GO.

Το ενδιαφέρον είναι πως η πλειονότητα των παικτών του GO είναι γυναίκς. Η αναλογία είναι δύο τρίτα γυναίκες και ένα τρίτο άντρες. Λέει επίσης πως ο μέσος παίκτης είναι «25 ετών, λευκή γυναίκα με πτυχίο πανεπιστημίου που βγάζει περίπου $90.000 το χρόνο».

Η SurveyMonkey υπολογίζει επιπλέον πως το 46% των χρηστών του Pokemon GO είναι στο ηλικιακό εύρος μεταξύ 18 και 29, ενώ το 22% μεταξύ 13 και 17 ετών. Ένα 6% είναι πάνω 50 (σημειώστε πως η SurveyMonkey δε συλλέγει στοιχεία από χρήστες νεότερους των 13 ετών). Το 90% των χρηστών προέρχεται από αστικά κέντρα, σε σύγκριση με το 10% της υπαίθρου.

Σύφμωνα με τη SurveyMonkey Intelligence, τα στατιστικά τους βασίζονται σε ένα δείγμα περισσότερων από ένα εκατομμυρίου χρηστών Android και iOS στις Η.Π.Α. και οι εκτιμήσεις βασίζονται σε δεδομένα που συλλέγονται από τις σχετικές κινητές συσκευές.

pokemon-go-players

Από τη μεριά της, η Niantic δε μας δίνει επίσημα στατιστικά για το Pokemon GO. Ο John Hanke είπε στο Forbes
πως δεν παρακολουθούν δεδομένα παικτών.

Συγκεκριμένα:

Δε ρωτάμε το φύλο των χρηστών μας, οπότε αυτή η πληροφορία προέρχεται από τρίτους που καταλήγουν στο συμπέρασμα με βάση δικές τους έρευνες. Θα θέλαμε κι εμείς να μάθουμε αν όντως ισχύει.

Πηγή 1, Πηγή 2

Μια ματιά στο ποιοί παίζουν Pokemon GO στις Η.Π.Α.

| Γενικά | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων