Η κλασική έκδοση του New 3DS θα κυκλοφορήσει στη Βόρειο Αμερική, ένα amiibo του Shovel Knight και μία Special Edition για το Xenoblade X

01 Σεπ

just-a-chat-august-31-656x369

 

Πολλά σημαντικά νέα ανακοινώθηκαν από τη Nintendo αυτές τις μέρες, συμπεριλαμβάνοντας και τη κυκλοφορία της standard έκδοσης του New 3DS για τη Βόρειο Αμερική (μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο η XL έκδοση της κονσόλας). Θεωρώ τη κίνηση της Nintendo σωστή, στο να δίνει την ευκαιρία στους gamers και συλλέκτες (cover faceplates/N3Ds) να επιλέξουν το φορητό που τους ταιριάζει. Έτσι θα κυκλοφορούν και στα 3 gaming region όλα τα μοντέλα 3Ds/N3Ds/2Ds. Έτσι οι συλλέκτες, αλλά και οι gamers θα απολαμβάνουν τη φορητή τους παιχνιδομηχανή χωρίς να ανησυχούν για την εγγύηση, και παράλληλα, δεν θα πασχίζουν να κάνουν import (=εισαγωγή) από άλλες χώρες, αφού πλέον θα βρίσκουν εύκολα συστήματα και αξεσουάρ.
Ακολούθησε η κυκλοφορία της φιγούρας amiibo του Shovel Knight, και η κυκλοφορία της Special Edition του Xenoblade Chronicles X.

 

Η κλασική έκδοση του New 3DS θα κυκλοφορήσει στη Βόρειο Αμερική, ένα amiibo του Shovel Knight και μία Special Edition για το Xenoblade X

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων