Ας μιλήσουμε για αριθμούς: Πωλήσεις και προβλέψεις

11 Οκτ
Ας μιλήσουμε για αριθμούς: Πωλήσεις και προβλέψεις

Είμαστε σχεδόν στα μέσα Οκτωβρίου και ήδη η αγορά ετοιμάζεται για τις εορταστικές πωλήσεις του Δεκεμβρίου.

Εκτός όμως από προβλέψεις, έχουμε κι άλλα.

 

Τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια των γιορτών του 2017 σύμφωνα με τη Nielsen

Όπως και πέρσι, η Nielsen μας δίνει μερικά δεδομένα για τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια των γιορτών που μας έρχονται.

Όσον αφορά τους τη Nintendo, η εταιρεία έχει τίτλους βαρέων βαρών στα χέρια της. Ας δούμε όμως την πλήρη ανάλυση της Nielsen σχετικά με τα Νιτέντα. Να έχετε υπόψιν πως τα ποσοστά αναπαριστούν το ενδιαφέρον των κατόχων εκάστοτε κονσολών για συγκεκριμένους τίτλους:

Η Nintendo αξιοποίησε το Legend of Zelda για να βοηθήσει την κυκλοφορία του Switch κάποιους μήνες πριν. Τώρα υπολογίζει στο Super Mario για να προσελκύσει τους αγοραστές των γιορτών της πρώτης εορταστικής σεζόν την κονσόλας. Το Super Mario Odyssey (96%) φαίνεται έτοιμο να ανταποκριθεί. Τα επίπεδα αναμονής του στους κατόχους του Switch πλησιάζει τα υψηλά κριτήρια που έθεσε το Legend of Zelda: Breath of the Wild και το Mario Kart 8 Deluxe.

Ο Mario θα εμφανιστεί σε μερικές πολύ αναμενόμενες κυκλοφορίες αυτές τις γιορτές και στο 3DS. Η μία είναι μια συλλογή από αγαπημένα mini-games από τα διάφορα Mario Party, με τίτλο Mario Party: The Top 100 (93%). Ο Ιταλός υδραυλικός έρχεται με τον αδελφό του στο remake Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions (96%), όπου οι παίκτες θα δουν το παιχνίδι και από την προοπτική των εχθρών.

Η μόνη σειρά που ανταγωνίζεται το Mario ανάμεσα στους φίλους του 3DS τα τελευταία χρόνια είναι μία. Αυτή που έπεισε του gamers πως «πρέπει να τα πιάσουν όλα». Τα Pokemon επιστρέφουν στο 3DS αυτές τις γιορτές με τα Pokemon Ultra Sun (97%) και Pokemon Ultra Moon (99%). Και οι δύο εκδόσεις αναμένονται με ανυπομονησία, όπως πάντα.

Πηγή

 

 

Το Super Famicom Classic πιάνει 368.000 πωλήσεις σε μόλις 4 ημέρες

Το Famitsu αναφέρει λοιπόν πως το Nintendo Classic Mini: Super Famicom έκανε 368.913 πωλήσεις στις τέσσερις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του στην Ιαπωνία. Είναι οι αρκετά παραπάνω από τις αντίστοιχες πωλήσεις του Nintendo Classic Mini: Family Computer. Για σύγκριση, το Famicom mini την ίδια περίοδο είχε πουλήσει 262.000.

Πηγή 1, Πηγή 2

 

 

Το NeuroVoider πιάνει τις πωλήσεις που έκανε μέχρι τώρα στο Steam, μετά από ένα μόνο μήνα στο Switch

Πολλοί developers και publishers έχουν αρχίσει να μιλάνε τελευταία για την επιτυχία τους στο Switch eShop. Δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που έχουν πουλήσει καλύτερα στην κονσόλα της Nintendo σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Μερικοί έχουν αποδώσει αυτές τις επιτυχίες στο γεγονός πως η κονσόλα είναι ακόμη νέα. Άλλοι, στο οτι δεν υπάρχουν αρκετά παιχνίδια. Ωστόσο, με το eShop να έχει γεμίσει με παιχνίδια εδώ και μήνες, αυτά τα επιχειρήματα μάλλον δεν ισχύουν.

Και να το NeuroVoider, το πιο πρόσφατο Switch eShop game που έχει θετικά νέα. Μέσω twitter, ο Thomas Altenburger της Flying Oak είπε πως η Switch version κατάφερε να πουλήσει όσο και η Steam version. Πόσο καιρό κυκλοφορεί στο Steam;

Ας δούμε τα tweets:

 

Πηγή

 

 

 

Αλλά μην ξεχνάτε:

Switch is Dead-On-Arrival…

amirite u guize?

Ας μιλήσουμε για αριθμούς: Πωλήσεις και προβλέψεις

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων