Οι Morimoto και Ohmori μιλούν για τις Pokemon Sun/Moon

24 Αυγ
Οι Morimoto και  Ohmori μιλούν για τις Pokemon Sun/Moon

Οι Pokemon Sun και Pokemon Moon εμφανίστηκαν στη Gamescom την περασμένη εβδομάδα. Ο Battle director Shigeki Morimoto μίλησε για το Battle Royal και είδαμε το νέοPokemon Turtonator.

Ξεκινώντας, ο Morimoto είπε πως αυτός ήταν που συμπεριέλαβε το Mew στις Pokemon Red/Green. Παρόλο που δε μπορούσαν να το αποκτήσουν οι παίκτες, το πρόσθεσε γιατί μπορεί να χρησίμευε παρακάτω. Όταν ερωτήθη ποιό είναι το αγαπημένο του Pokemon, προφανώς απάντησε το Mew.

Ο Morimoto ερωτήθη σχετικά με το ποιό νέο Pokemon θεωρεί πιο ενδιαφέρον και που θα ήελε να βάλει στην ομάδα του. Η απάντησή του; Το Alola Exeggcutor είναι το αγαπημένο του. Ο Morimoto το έχει ήδη χρησιμοποιήσει και ανυπομονεί να το χρησιμοποιήσει ξανά στη νέα του μορφή.

Ο Junichi Masuda της Game Freak πήρε συνέντευξη από τον Shigeru Ohmori. Ο Ohmori έπρεπε να απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις.

Το πρώτο ερώτημα ήταν το πώς προσεγγίζει ο Ohmori το νέο ρόλο του ως διευθυντή. Είπε πως έμαθε πολλά από το Masuda σχετικά με το πώς πρέπει να είναι ένα Pokemon game.Αυτή τη φορά ήθελε να δώσει τη δική του άποψη της συγκεντρωμένης γνώσης του στους παίκτες. Αυτό φαίνεται σε νέες λειτουργίες και τη γενική παρουσίαση.

Ο Ohmori στη συνέχεια ερωτήθη για τη σημασία του Hyper Training στις μάχες. Τα Level 100 Pokemon μπορεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο μέσω του Hyper Training. Ο Ohmori πιστεύει πως η δυναοτητα να βελτιώσετε τα level 100 Pokemon θα προσθέσει επιπλέον βάθος στις μάχες. Το Hyper Training είναι σχεδιασμένο για να ζήσουν το νέο βάθος όλοι οι παίκτες.

Τέλος, ο Ohmori είπε πως το Mimikyu είναι το αγαπημένο του νέο Pokemon. Συμπαθεί το θλιβερό του backstory, που μπορεί να προκαλέσει δάκρυα. Το Mimiyku θα έχει μια ειδική / ασυνήθιστη εμφάνιση (ο τρόπος που εμφανίζεται, όχι η όψη του) στις Pokemon Sun και Moon, οπότε είναι κάτι ενδιαφέρον για να δουν οι παίκτες.

Στη συνέχεια, το απόσπασμα επέστρεψε στο Morimoto, ο οποίος ερωτήθη το πού προήλθε η ιδέα για το Battle Royal. Εξήγησε πως η ομάδα ήθελε να σχεδιάσει ένα είδος μάχης που επιτρέπει σε όσο περισσότερους παίκτες να λάβουν μέρος και να διασκεδάσουν.Ήταν επίσης σημαντικό να μη κερδίζει απαραίτητα ο ισχυρότερος παίκτης στο Battle Royal.

Μερικα ακόμα σημεία για το Battle Royal:

–Ο νικητής αποφασίζεται από τον αριθμό των Pokemon που νικά ο κάθε παίκτης και το πόσα τους έχουν απομείνει.
– 1 χρυσό αστέρι κάθε φορά που νικάτε ένα  Pokemon.
– Σε περίπτωση ισοπαλίας, τα υπόλοιπα  HP των εναπομείναντων Pokemon αποφασίζουν τον νικητή.

Επίσης, έχουμε ένα νέο βίντεο από το V-Jump που μας δείχνει ένα νέο τρόπο να κερδίζετε λεφτά στην Alola Region.

Πηγή

Οι Morimoto και Ohmori μιλούν για τις Pokemon Sun/Moon

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων