Νέα από τις Pokemon Ultra Sun / Ultra Moon

09 Νοέ
Νέα από τις Pokemon Ultra Sun / Ultra Moon

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία των Pokemon Ultra Sun / Ultra Moon στα μέρη μας.

Φυσικά, δε θα σας αφήναμε ξεκρέμαστους ως τότε!

 

Ανακοινώθηκε η πρώτη global mission των Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

 

Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι Pokemon Sun / Moon στο 3DS πέρσι είχαμε αρκετές global missions. Δε θα σας εκπλήξει να μάθετε πως τα events αυτά θα επιστρέψουν για τις Pokemon Ultra Sun και Pokemon Ultra Moon. Σήμερα δημοσιεύτηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για την πρώτη αποστολή.

Το ντεμπούτο λοιπόν θα γίνει με την εξής αποστολή: Όλοι οι εκπαιδευτές θα πρέπει να πιάσουν (αθροιστικά) 10.000.000 Pokemon μέχρι τις 28 Νοεμβρίου. Αν επιτευχθεί ο στόχος, όλοι όσοι θα λάβουν μέρος, θα αποκτήσουν 2.000 Festival Coins. Αν πάλι οι εκπαιδευτές αποτύχουν, η αμοιβή θα είναι 1.000 Festival Coins. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι έχουν εγγράψει το παιχνίδι τους στο Pokemon Global Link  μέχρι το τέλος της global mission θα λάβουν τα διπλάσια Festival Coins.

Και μιας και αναφέραμε τη σύνδεση με το Global Link, όσοι συνδέσουν την κασέτα τους μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, θα πάρουν δώρο μια Master Ball!

Εγγραφείτε για να πάρετε το μπαλάκι!

 

 

Ταξίδια στο υπερπέραν

Ο ιαπωνικός λογαριασμός των Pokemon στο Twitter δημοσίευσε ένα μικρό βιντεάκι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον παίκτη καβάλα στο Lunala, να κάνει βόλτα στο διάστημα. Δυστυχώς δε μας δείχνει τι μας περιμένει μέσα στις Ultra Wormholes, οπότε για την ώρα υπομονή!

 

 

Πηγή

Νέα από τις Pokemon Ultra Sun / Ultra Moon

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων