Νέα Boss characters για το Azure Striker Gunvolt 2

06 Αυγ
Νέα Boss characters για το Azure Striker Gunvolt 2

Το Azure Striker Gunvolt 2 έχει λίγο δρόμο ακόμη μπροστά του πριν να είναι έτοιμο για την κυκλοφορία του. Η Inti Creates έφερε χθες στο φως δυο νέους χαρακτήρες, τους Asrock και Jibryll. Επίσημο update αναμένεται σύντομα για τους δύο χαρακτήρες, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε ότι πρόκειται για νέα bosses του παιχνιδιού.

Δείτε μερικές εικόνες και βίντεο παρακάτω:

Azure Striker Gunvolt 2

Δείτε επίσης και δύο βιντεάκια, με το ένα να δείχνει την πίστα της Asrock στο προχθεσινό επεισόδιο του Denjin Getchα και το άλλο να μας δίνει μια εικόνα από το opening stage:

Νέα Boss characters για το Azure Striker Gunvolt 2

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων