Νέα ενημέρωση του Elliot Quest στο Wii U – το παιχνίδι έρχεται του χρόνου και στο 3DS

24 Ιούλ

elliot-quest-1.2-656x369

 

Η PlayEveryWare έκανε μερικές μεγάλες ανακοινώσεις που αφορούν το Elliot Quest.

Πρώτον, το παιχνίδι θα λάβει μια μεγάλη ενημέρωση ως τις 30 Ιουλίου.  Με αυτή θα προστεθούν και τα Miivers Journal και οι στάμπες του Miiverse.  Η PlayEveryWare θα γιορτάσει το γεγονός με μια έκπτωση 15% σε Ευρώπη και Βόρειο Αμερική για δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία την νέας ενημέρωσης.

Επίσης, αποκαλύφθηκε σήμερα πως το παιχνίδι θα έρθει και στο 3DS.  Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά θα φτάσει κάπου μέσα στο 2016 και στο φορητό της Nintendo.

Πηγή

Νέα ενημέρωση του Elliot Quest στο Wii U – το παιχνίδι έρχεται του χρόνου και στο 3DS

| 3DS, eShop, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων