Νέα για Pokemon και Alola Forms από τις Sun/Moon

11 Αυγ
Νέα για Pokemon και Alola Forms από τις Sun/Moon

Το τελευταίο τεύχος του ιαπωνικού περιοδικού CoroCoro διαθέτει νέες πληροφορίες και Pokemon από τις Sun και Moon και οι σχετικές σελίδες διέρρευσαν πρόωρα. Εκεί, μπορούμε να δούμε νέα Pokemon και Alola forms. Δείτε τις εν λόγω σελίδες παρακάτω, με τις πληροφορίες μεταφρασμένες στα ελληνικά. Προφανώς, τα ονόματα των Pokemon θα αλλάξουν όταν τα παιχνίδια θα έρθουν στη Δύση.

Αρχικά έχουμε το Water-type ψάρι Pokemon που ονομάζεται Yowashi. Υπάρχει κι ένα μεγαλύτερο, τερατόμορφο ψάρι, το οποίο φαίνεται να είναι ένα σμήνος από Yowashi, όχι απαραίτητα μια εξέλιξή του. Στη συνέχεια έχουμε 2 Pokemon βασισμένα σε κάστρα απο άμμο. Το πρώτο (Sunabaa), μοιάζει με ένα μικρό βουναλάκι από άμμο με ένα φτυάρι, ενώ η εξέλιξή του, το Sunadeshiro, είναι σαν κανονικό κάστρο. Και τα δύο είναι Ghost/Ground type. Τέλος, το Bewear έχει μια πρώτη μορφή πλέον, ένα κουτάβι που ονομάζεται Nuikoguma. Όπως και το Bewear, είναι Normal/Fighting.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις δε σταμάτησαν εκεί. Εμφανίστηκαν νέες Alola για τα Marowak και Meowth. Το Alolan Marowak είναι Ghost/Fire type και φαίνεται να βασίζεται σε ένα χορευτή της φωτιάς. Το Alolan Meowth είναι Dark-type.

Επιπλέον, βλέπουμε τους κακούς του παιχνιδιού, την Team Skull. Είναι στο κάτω μέρος της σελίδας με το Rockruff, αν και δεν υπάρχουν πολλά για κείνους. Το αφεντικό λέγενται Guzuma και η γυναίκα Burumeri.

Coro Coro scans 11/08/2016

Πηγή 1, Πηγή 2

Νέα για Pokemon και Alola Forms από τις Sun/Moon

| 3DS, Pokémon, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων