Νέα για τα Monster Boy και Paranautical Activity

09 Μαρ

monster-boy-656x369

H Game Atelier ακύρωσε το Kickstarter της για το Flying Hamsters 2 και το μεταμόρφωσε στο πνευματικό διάδοχο του Wonder Boy, το Monster Boy. Το παιχνίδι είναι στο στάδιο της ολοκήρωσης και θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, αλλά όχι και στις κονσόλες της Nintendo για την ώρα.

Η διανομέας FDG Entertainment είπε πέρσι πως θα λάμβανα υπ’ όψιν την κυκλοφορία του Monster Boy στο Wii U και αυτό ισχύει μέχρι τώρα. Η ομάδα όμως να δουλέυει στις άλλες εκδόσεις αλλά, αν τα πάει καλά εμπορικώς το παιχνίδι, τότε θα βελτιωθούν οι πιθανότητες να το δούμε και στο Wii U.

Ορίστε τι είπε η FDG Entertainment στο blog post της:

Σας ακούμε ξεκάθαρα! Υπάρχει το PS Vita και ακόμα περισσότερο και το Wii U. Συμφνωούμε πως κι αυτές οι πλατφόρμες χρειάζονται το Monster Boy! Αγαπάμε Nintendo! Ωστόσο, είναι αδύνατον να εργαζόμαστε σε όλες τις μεταφορές ταυτόχρονα. Επίσης, το παιχνίδι πρέπει να πουλήσει αρκετά για να είναι οικονομικά εφικτή η μεταφορά, καθώς παίρνει χρόνο. Εφόσον δεν έχουμε εγγυημένη την επιτυχία, δε μπορούμε να πούμε κάτι για τις άλλες πλατφόρμες για την ώρα.

paranautical-activity-656x369

Επίσης, μετα το ντεμούτο του σε πλατφόρμες όπως το Steam, το Paranautical Activity έρχεται στο Wii U. Υπάρχει κι ένα βίντεο για το παιχνίδι στο eShop, το οποίο σημαίνει πως κυκλοφορεί λίαν συντόμως.

Το FPS της Code Avarice διαθέτει προοδευτικά παραγόμενες πίστες με εχθρούς και αρχηγούς σε κάθε μία. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και περιλαμβάνει permadeath. Το Paranautical Activity διαθέτει αναβαθμίσεις που μπορείτε να κάνετε για να σας βοηθήσουν στην πρόοδό σας, να βρείτε κρυμμένα αντικείμενα και πολλά άλλα.

Δείτε το βίντεο του Paranautical Activity παρακάτω!

Πηγή 1Πηγή 2Πηγή 3

Νέα για τα Monster Boy και Paranautical Activity

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων