Νέα για τις πωλήσεις του Yo-kai Watch 3

29 Ιούλ
Νέα για τις πωλήσεις του Yo-kai Watch 3

Το Yo-kai Watch 3 έκανε ένα καλό ξεκίνημα με 630.000 αντίτυπα. Στη δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το παιχνίδι πούλσε 169.000 επιπλέον αντίτυπα. Η Media Create αναφέρει πως οι πωλήσεις ήταν 85.000 για τη Sushi version και 83.000 για την Tempura.

Συνολικά, οι πωλήσεις του Yo-kai Watch 3 είναι στα περίπου 800.000 αντίτπυα. Ωστόσο, δεν έχει ξεπουληθεί ακόμη το αρχικό φορτίο (πε΄ριπου ενός εκατομμυρίου αντιτύπων). Δεδομένων επιπλέον φορτίων, το RPG υπολογίζεται πως έχει 500.000 αντίτυπα σε στοκ για την ιαπωνική αγορά. Από την άλλη, το Yo-kai Watch Busters κατάφερε σχεδόν να ξεπουλήσει το πρώτο του φορτίο πουλώντας συνολικά 915.000 αντίτυπα στο ίδιο χρονικό πλαίσιο δύο εβδομάδων και έπιασε το εκατομμύριο την τρίτη εβδομάδα.

Δεδομένου του ρυθμού πωλήσεων του Yo-kai Watch 3, η Media Create θέλει να δει αν θα καταφέρει να πουλήσει ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέχει τις Obon holidays. Αυτή η γιορτή είναι στα μέσα του Αυγούστου.

Νέα για τις πωλήσεις του Yo-kai Watch 3

| Γενικά | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων