Νέα για το Anima: τελικά θα έρθει στο Wii U, αλλά μετά από τις άλλες εκδόσεις

07 Ιούλ

anima-gate-of-memories-656x369

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε πως το Anima: Gate of Memories, ενώ αρχικά σχεδιαζόταν από τους δημιουργούς του, την Anima Project Studio, να κυκλοφορήσει για το Wii U, τα πλάνα άλλαξαν, όπως δήλωσε η BadLand Indie, εκδότης του παιχνιδιού που πριν λίγο καιρό ξεκίνησε η συνεργασία της με τους δημιουργούς.

Νέα σχόλια από την Anima Project Studio ήρθαν να περιπλέξουν τα πράγματα, αλλά και να δώσουν ελπίδα σε κατόχους του Wii U, λέγοντας πως η δουλειά για την έκδοση του Wii U συνεχίζεται, αλλά η έκδοση αυτή θα κυκλοφορήσει μετά από τις υπόλοιπες.

Να λοιπόν τα σχόλια που υπήρξαν από πλευράς δημιουργών στο τρέιλερ του τίτλου για την E3 στο Youtube:

Και πάλι, όχι.  Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσει ο τίτλος στο Wii U.  Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλαμε να βγάλουμε αυτήν την έκδοση μαζί με των υπόλοιπων κονσολών και τώρα αυτό είναι αδύνατο για μας, οπότε θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό όταν οι άλλες εκδόσεις θα είναι έτοιμες

Επίσης, σε σχόλιο ενός θαυμαστή του Anima, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την ακύρωση της Wii U έκδοσης, απάντησε:

Δύο πράγματα.

-Πρώτον, διάβασε παραπάνω.  Δεν ακυρώσαμε την Wii U έκδοση.

-Δεύτερο, έλεγξε όλη τη σελίδα του Kickstarter και θα δεις ότι ποτέ δεν το συνδέσαμε με το Wii U.  Όλη η δουλειά με το Kickstarter ήταν για το PC.  Θέλουμε να κάνουμε μια έκδοση για το Wii U επειδή λατρεύουμε την κονσόλα, όχι γιατί το υποσχεθήκαμε στην καμπάνια μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Συμπερασματικά, τα ευχάριστα νέα είναι ότι δεν ακυρώθηκε η Wii U έκδοση του παιχνιδιού και ότι οι δημιουργοί του δείχνουν γενικότερα ενδιαφέρον για την κονσόλα, αλλά δυστυχώς η έκδοση αυτή θα έρθει μετά από τις υπόλοιπες.

πηγή

Νέα για το Anima: τελικά θα έρθει στο Wii U, αλλά μετά από τις άλλες εκδόσεις

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων