Νέα για το Dragon Quest VIII και ανερχόμενες αποκαλύψεις από το Jump

02 Ιούλ

dragon-quest-viii-3ds-scan1-656x875

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο αντίτυπο του Jump, το Dragon Quest VIII στο 3DS θα περιλαμβάνει μία επιπλέον πίστα σε μπουντρούμι, τον  Jahagaros, ένα νέο τέρας -αφεντικό (boss), το οποίο θα βρίσκεται εκεί. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μία εικόνα από περιοδικό η οποία προσφέρει μια ματιά στο νέο εξώφυλλο του κουτιού του παιχνιδιού σχεδιασμένο από τον Akira Toriyama.

Το Jump επίσης τάζει την αποκάλυψη ενός “μεγάλου τίτλου” για το επόμενο τεύχος του που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα . Από τη στιγμή εκείνη που δεν υπάρχει κάτι στη σελίδα του Dragon Quest VIII , δεν πρέπει να είναι κάτι που να είναι σχετικό με το Dragon Quest. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν το εν λόγω παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για τις Nintendo κονσόλες.

 

 

Νέα για το Dragon Quest VIII και ανερχόμενες αποκαλύψεις από το Jump

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων