Νέα για το Mario & Luigi: Paper Jam Bros

31 Οκτ

Paper-Jam

Αρκετά νέα ήρθαν για το Mario & Luigi: Paper Jam Bros. Αρχικά, η Ιαπωνική σελίδα του παιχνιδιού έχει ανοίξει και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Επιπλέον, από την παραπάνω σελίδα γνωστοποιήθηκε το μέγεθος του αρχείου για όσους επιλέξουν να κατεβάσουν το παιχνίδι, το οποίο θα είναι ίσο με 4.100 blocks, δηλαδή περίπου 512ΜΒ.

Επιπρόσθετα, νέα στοιχεία κατέφτασαν όσον αφορά τη δυσκολία του παιχνιδιού.  Φαίνεται πως εδώ η Nintendo θα δώσει ένα ικανοποιητικό παιχνίδι για τους έμπειρους παίχτες, αλλά κάποια νέα στοιχεία θα διευκολύνουν τους πρωτάρηδες.  Αυτό σημαίνει την εισαγωγή ενός Easy Mode, κατά το οποίο θα αυξάνεται η δύναμη των χαρακτήρων, καθώς και ενός Assist Mode, το οποίο θα δείχνει στον παίχτη το στόχο των αντιπάλων εξ’ αρχής. Ακόμη, αξιοσημείωτη είναι η συμβολή του Toad στο παιχνίδι, ο οποίος θα συμβουλεύει τον παίχτη αν πρέπει να μείνει ή όχι σε μια μάχη (προτρέποντας έτσι την απόκτηση experience για να ανεβάσει level) και συμβουλές για τη συχνή αναβάθμιση του εξοπλισμού.

Τέλος, ένα νέο βίντεο εισαγωγής στο παιχνίδι ήρθε στο YouTube, με μερικά κλιπάκια και στοιχεία από τους μηχανισμούς του.  Το βίντεο μπορείτε να το βρείτε παρακάτω:

Πηγή 1 Πηγή 2

Νέα για το Mario & Luigi: Paper Jam Bros

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων