Νέα για το Pokemon Shuffle: Η έκδοση iOS και Android έρχεται στη Δύση, νέα events και επίπεδα στη 3DS έκδοση

31 Αυγ

pokemon-shuffle-1691

To Pokemon Shuffle κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στην Ιαπωνία.  Σήμερα, ξεκινάει η κυκλοφορία αυτών των εκδόσεων και στη Δύση.  Για όσους δεν κατέχουν 3DS, μπορούν και αυτοί με το smartphone τους να το κατεβάσουν δωρεάν!

Ως τώρα η έκδοση αυτή έχει έρθει για iOS συσκευές στη Βόρειο Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και σε μερικές ακόμη ευρωπαϊκές χώρες.  Αναμένουμε περισσότερα και για την Android έκδοση του παιχνιδιού.

Από την άλλη, η 3DS έκδοση έχει λάβει ένα σωρό ενημερώσεις.  Σήμερα προστίθενται μερικές νέες πίστες στο παιχνίδι.

Πρώτα απ’ όλα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε το Θρυλικό Pokemon Lugia στη δική του Special Stage.  Η πρόκληση είναι επίσης να το νικήσετε εντός 30 δευτερολέπτων και μπορείτε να τη δοκιμάσετε ως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Μαζί του έρχεται το Carnivine, ως τις 12 Σεπτεμβρίου, το οποίο σας δίνει ένα λεπτό μάχης μέχρι να το κατατροπώσετε.  Εδώ, όπως είχε συμβεί και με το Wobbuffet, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αντικείμενα δωρεάν.

Τέλος, επανέρχεται το Pokemon Safari, στις πίστες του οποίου μπορείτε να πιάσετε τα Spinda, Cherubi, Cherrim, Carvanha και Sharpedo ξεκίνησε σήμερα και θα είναι εδώ επίσης ως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Το Sharpedo θα είναι ο πρωταρχικός στόχος των παιχτών ως την επόμενη Δευτέρα, καθώς μια νέα Mega Stone Challenge θα εμφανιστεί στο παιχνίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε τη Mega Stone του Sharpedo.

Πηγή

Νέα για το Pokemon Shuffle: Η έκδοση iOS και Android έρχεται στη Δύση, νέα events και επίπεδα στη 3DS έκδοση

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων