Νέα, πληροφορίες και εικόνες για το Pokemon GO Plus

09 Σεπ
Νέα, πληροφορίες και εικόνες για το Pokemon GO Plus

Όλοι γνωρίζαμε ότι μαζί με το Pokemon GO θα ερχόταν και ένα νέο αξεσουάρ, το Pokemon GO Plus. Πλέον, γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου, με τη Nintendo και τη The Pokemon Company να ανακοινώνουν το τι θα προσφέρει:

Το Pokemon GO Plus είναι μια συνοδευτική συσκευή που συνδέεται στο κινητό σας μέσω Bluetooth Smart (μια Bluetooth σύνδεση χαμηλής κατανάλωσης, σχεδιασμένη για εφαρμογές που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική κατάσταση), η οποία σας επιτρέπει να κρατήσετε στην τσέπη σας το κινητό και να ξεκινήσετε για τις καθημερινές δραστηριότητές σας, ενώ συλλέγετε πολύτιμους πόρους και πιάνετε και τα πιο απίστευτα Pokemon. Το δοκιμάζαμε εδώ στη Niantic και αγαπήσαμε τον τρόπο με τον οποίο σας επιτρέπει να βάλετε το Pokemon GO ακόμη περισσότερο στην οικογένειά σας και τις αθλητικές δραστηριότητές σας. Πλέον, θα μπορείτε να παίζετε και να απολαύσετε μια βόλτα, τρέξιμο, μια πεζοπορία, βόλτες σε πάρκα και επισκέψεις στη βιβλιοθήκη χωρίς να χρειάζεται να κοιτάτε συνεχώς την οθόνη του κινητού σας εκείνη τη στιγμή.

Καθώς περνάτε από ένα PokeStop, το Pokemon GO Plus θα δονείτε και θα ανάβει και θα σας ειδοποιεί για την τοποθεσία. Θα μπορείτε ακόμη και να συλλέγετε νέα αντικείμενα απλά κάνοντας κλικ στο Pokemon GO Plus. Αν υπάρχουν κοντινά Pokemon που κρύβονται στην περιοχή σας θα ειδοποιείστε με ήχους και δονήσεις. Πιάστε τα Pokemon με ένα κουμπί στο Pokemon GO Plus και μετά συνεχίστε στο δρόμο σας (μετά, μπορείτε να ελέγξετε στο Journal για να δείτε ποιο Pokemon πιάσατε).

Η κυκλοφορία της συσκευής για τις 16 Σεπτεμβρίου είναι για τις ‘περισσότερες χώρες’. Μερικές περιοχές της Νότιας Αφρικής αναμένεται να το λάβουν “αργότερα μέσα στο έτος”.

Δείτε παρακάτω και μερικές σχετικές εικόνες, με το interface όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή:

Pokemon GO Plus

Πηγή 1 Πηγή 2

Νέα, πληροφορίες και εικόνες για το Pokemon GO Plus

| iOS/Android, Pokémon, Pokémon GO, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων