Νέα και εικόνες για το Pokken Tournament

02 Ιαν

pokken

Αρκετά ενδιαφέροντα νέα ήρθαν για το Pokken Tournament αυτές τις μέρες.  Αρχικά, φαίνεται πως θα υποστηρίζεται τοπικό multiplayer παιχνίδι για το Wii U, με τον ένα παίχτη να χρησιμοποιεί το gamepad σαν οθόνη και τον άλλο την τηλεόραση, παίζοντας με ένα HORI controller.  Ωστόσο, δε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο HORI controlles.

Επιπλέον, κυκλοφόρησαν αρκετές εικόνες μέσα από το παιχνίδι, όπως και μια ιαπωνική διαφήμιση του τίτλου.  Δείτε τα όλα παρακάτω:

Pokken Tournament

Πηγή 1 Πηγή 2

Νέα και εικόνες για το Pokken Tournament

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων