Πολύ υλικό και νέα από το SteamWorld Heist

29 Σεπ
Πολύ υλικό και νέα από το SteamWorld Heist

Το SteamWorld Heist έρχεται αύριο στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσω του Wii U eShop, ενώ στη Βόρειο Αμερική αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Εν τω μεταξύ, έχουν έρθει αρκετά βίντεο από την Image & Form, καθώς και πολλές πληροφορίες για τον τίτλο. Αρχικά, το παιχνίδι θα απαιτεί 238ΜΒ ελεύθερου χώρου, ενώ το κόστος του θα είναι στα 19,99€. Ωστόσο, η Image & Form ετοίμασε και κάποιες εκπτώσεις. Η τιμή κυκλοφορίας, λοιπόν, θα είναι στα 14,99€, ενώ όσοι έχετε τα SteamWorld Heist για το 3DS ή το SteamWorld Dig σε Wii U/3DS, μπορούν να το αγοράσουν για 13,39€.

Επιπλέον, η εταιρία έφερε μερικά βίντεο για τη νέα της κυκλοφορία, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Αρχικά, στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του “The Engine Room”, μια σειρά βίντεο της Image & Form, το στούντιο μίλησε για την κυκλοφορία του SteamWorld Heist στο Wii U, μαζί με αρκετές πληροφορίες για τον τίτλο:

Έπειτα, έχουμε την επίσημη παρουσίαση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Για όσους περιμένετε την κυκλοφορία του αύριο, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω:

Και τέλος, ακολουθεί ένα βίντεο με υλικό μέσα από τον ίδιο τον τίτλο. Μέσα από αυτό, μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση, με 18 περίπου λεπτά παιχνιδιού:

Πηγή 1 Πηγή 2

Πολύ υλικό και νέα από το SteamWorld Heist

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων