Νέα και βίντεο από το Zelda: Breath of the Wild

19 Αυγ
Νέα και βίντεο από το Zelda: Breath of the Wild

To The Legend of Zelda: Breath of the Wild ανέβασε και πάλι το hype των φίλων της σειράς πριν δύο μήνες, με την παρουσίασή του στην Ε3. Πολλά νέα βίντεο έχουν έρθει, τα οποία θα σας δείξουμε παρακάτω, ενώ ήδη πριν καν κυκλοφορήσει, ο τίτλος πήρε ακόμη ένα βραβείο. Στο Facebook, το παιχνίδι επιλέχθηκε σαν το “Πιο πολυσυζητημένο επερχόμενο game” στο μέσο αυτό κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα που δημοσιεύτηκε από τη Nintendo, πιθανόν αυτό να ισχύει μόνο για τον Αύγουστο.

zelda-facebook-award

Η επιστροφή των Koroks στο Breath of the Wild, το Woodcutter’s axe εν δράσει και το Magnesis Clip

Θυμάστε τα Koroks που εμφανίστηκαν και στο Wind Waker; Εκείνα τα πράσινα πλασματάκια με φύλλα πάνω τους που ήταν κοντά στο Deku Tree… Επιστρέφουν, λοιπόν, στο Breath of The Wild, ενώ η εμφάνισή τους γίνεται σε μια περιοχή γνώριμη από την παρουσίαση της Ε3! Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Επιπλέον, η Nintendo ανέβασε και ένα βίντεο με το Woodcutter’s Axe εν δράσει! Ένα νέο όπλο, λοιπόν, μας αποκαλύπτεται στο βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος, η Nintendo συνεχίζει τις κλεφτές ματιές στον τίτλο, με βάση το demo της Ε3. Δείτε παρακάτω ένα μικρό κλιπάκι από το Magnesis ability και το σχετικό βωμό παρακάτω:

Νέα και βίντεο από το Zelda: Breath of the Wild

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων