Νέα και βίντεο για το Phoenix Wright:Ace Attorney – Spirit of Justice

13 Αυγ
Νέα και βίντεο για το Phoenix Wright:Ace Attorney – Spirit of Justice

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση της Capcom, το Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice θα κυκλοφορήσει σε Β. Αμερική και Ευρώπη στις 8 Σεπτεμβρίου! Το παιχνίδι θα στοιχίζει €29,99 στα μέρη μας.

Πριν την επίσημη κυκλοφορία, θα εμφανιστεί κι ένα demo στο 3DS eShop στις 25 Αυγούστου. Ορίστε τι μπορείτε να περιμένετε:

Το demo διαθέτει ένα τμήμα από το πρώτο δικαστικό σενάριο του παιχνιδιού και επιτρέπει στον παίκτη να μπει στη θέση του Phoenix στο Βασίλειο του Khura’in και να δοκιμάσει το ολοκαίνουριο σύστημα gameplay το Divination Séance. Μέσω της βασιλικής ιέρειας Rayfa και των Divination Séances, οι παίκτες μπορούν να ξαναζήσουν τις τελευταίες στιγμές του θύματος και στη συνέχεια να παλέψουν για να αποκαλύψουν τις διαφορές και αντιφάσεις μεταξύ του Insight της Βασιλικής Ιέρειας και αυτού που είδαν στο όραμα. Το demo θα είναι μια συναρπαστική πρώτη δοκιμασία απόδοσης δικαιοσύνης πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού!

Η Capcom δημοσίευσε επίσης ένα ολοκαίνουριο βίντεο για το παιχνίδι, μαζί με μερικές πληροφορίες. Απολαύστε το!

Πηγή

Νέα και βίντεο για το Phoenix Wright:Ace Attorney – Spirit of Justice

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων