Νέα και υλικό από το Miitopia

04 Νοέ
Νέα και υλικό από το Miitopia

Πριν από δύο μήνες περίπου, ένα ιαπωνικό Nintendo Direct τελείωσε με μία μικρή ανακοίνωση. Αυτή ήταν για το Miitopia, το οποίο βρισκόταν υπό δημιουργία. Φαίνεται πως τα Miis συνεχίζουν δυνατά στην ενεργό δράση και μετά το Miitomo. Πλέον, μετά το χθεσινό Animal Crossing Direct, η Nintendo δημοσίευσε ένα μικρό preview από τον τίτλο στο ιαπωνικό 3DS eShop. Φυσικά, έχουμε αρκετά βίντεο και πληροφορίες για το παιχνίδι, τα οποία θα βρείτε παρακάτω.

Από το ιαπωνικό eShop έρχονται οι πρώτες εικόνες:

Miitopia

Στο preview του eShop φαίνεται πως μπορεί κανείς να επιλέξει πέντε Miis, τα οποία εμφανίζονται σε μερικά βίντεο.

Επιπλέον, με βάση το παρακάτω Screenshot, φαίνεται πως το παιχνίδι θα έχει και την υποστήριξη των amiibos!

miitopia-amiibo

Βίντεο για το Miitopia

Όσον αφορά το preview του Miitopia στο ιαπωνικό 3DS eShop, πρόκειται ουσιαστικά για δύο διαδραστικά τρέιλερ. Χάρη στο χρήστη Kubuskwal, είμαστε σε θέση να δούμε μεταφρασμένα τα βίντεο αυτά με αγγλικούς υπότιτλους. Επιπλέον, μετά από αυτά, θα βρείτε και την πρώτη ιαπωνική διαφήμιση του παιχνιδιού, η οποία ανέβηκε στην ιαπωνική YouTube σελίδα της Nintendo. Απολαύστε τα!

Πηγή

Νέα και υλικό από το Miitopia

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων