Νέα My Nintendo rewards διαθέσιμα

02 Νοέ
Νέα My Nintendo rewards διαθέσιμα

Το σύστημα του My Nintendo rewards έφτασε σχετικά πρόσφατα, για να διαδεχθεί το πρώην Nintendo Club. Εκεί, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα coins που μαζεύετε από ‘missions’ και αγορές σας για κάποιες ανταμοιβές, όπως μοναδικές εκπτώσεις σε online αγορές σας.

Το My Nintendo συνεχίζει να εξελίσσεται και πλέον για το Νοέμβριο έχουμε νέα My Nintendo Awards. Δείτε παρακάτω τις νέες προσθήκες:

  • 20% έκπτωση στο Pocket Card Jockey (3DS) – 10 Gold Coins
  • 50% έκπτωση στο KORG M01D (3DS) – 80 Gold Coins
  • 30% έκπτωση στο Typoman (Wii U) – 250 Platinum Coins
  • 25% έκπτωση στο Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure (Wii U) – 300 Platinum Coins
  • 15% έκπτωση στο Ultimate NES Remix (3DS) – 300 Platinum Coins

Πηγή

Νέα My Nintendo rewards διαθέσιμα

| 3DS, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων