Νέα όπλα, τα E-liter 3K Scope και Neo Splash-o-matic, ήρθαν στο Splatoon

22 Ιούλ

splatoon-3

Όπως αναφέραμε και χθες εδώ, δύο νέες προσθήκες ήρθαν για το Splatoon. Παρ’ όλο που τα N-ZAP ’89 και Octobrush ήρθαν να προστεθούν στη λίστα των όπλων μόλις πριν λίγες μέρες, δύο νέα όπλα, τα E-liter 3K Scope και Neo Splash-o-matic είναι εδώ και αυτά για να ενισχύσουν την εμπειρία που προσφέρει ο τίτλος.

Μια επίσημη περιγραφή του E-liter 3K Scope έχει ως εξής:

Τώρα, δεν είμαι σίγουρος αν εσείς οι ερασιτέχνες ερευνητές των καλαμαριών μπορείτε να το πιάσετε από το όνομα, αλλά αυτό εδώ είναι ένα E-liter 3K με ένα στόχαστρο.  (Μην ανησυχείτε.  Όσο εσείς θα προχωράτε στο Squid Researcher, αυτά τα πράγματα θα σας έρχονται φυσικά.).  Το στόχαστρο μπορεί να ελαττώνει το πεδίο της όρασής σας, αλλά σας επιτρέπει να στοχεύετε και να πυροβολείτε τους στόχους σας από πολύ μακριά.

Και λίγα λόγια για το Neo Splash-o-matic:

Τώρα, αυτό εδώ το Neo Splash-o-matic ίσως να μοιάζει πολύ σαν το Splash-o-matic, αλλά έχει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά και ειδικά όπλα, τα οποία σας επιτρέπουν να υιοθετήσετε ένα εντελώς νέο στυλ μάχης.  Έρχονται εχθροί;  Νικήστε τους με Burst Bombs.  Αντικρίζετε εχθρούς μακριά σας; Διαλύστε τους με το Inzooka.

Ακολουθεί ένα βίντεο με την παρουσίαση των νέων όπλων:

Πηγή

Νέα όπλα, τα E-liter 3K Scope και Neo Splash-o-matic, ήρθαν στο Splatoon

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων