Νέα πατέντα της Nintendo εμπλέκει button accessory attachment και IR camera

13 Αυγ
Νέα πατέντα της Nintendo εμπλέκει button accessory attachment και IR camera

Μια τριπλέτα από πατέντες εμφανίστηκαν πριν λίγες μέρες καταχωρημένες στο United States Patent and Trademark Office. Κανονικά, καταχωρήθηκαν στις 11 Ιανουαρίου.

Μοιάζει να είναι μερική συνέχεια μιας προηγούμενης πατέντας. Οι δύο ασχολούνται λεπτομερώς με την καθοδήγηση του χεριού, αλλά με την τρίτη, η Nintendo κάνει μια αναφορά σε ένα αξεσουάρ (πλήκτρα) στην πλαϊνή πλευρά της φορητής συσκευής, χρησιμοποιώντας μια κάμερα υπερύθρου για να διαβάσει τα πλήκτρα που πιέζονται, αντί να χρησιμοποιεί κάποιο μέσο ηλεκτρικής σύνδεσης μεταξύ τους.

Να η σύνοψη και εικόνες από την πατέντα:

Ένα υποθετικό αξεσουάρ μπορεί να συνδεθεί σε μια συσκευή επεξεργασίας πληροφοριών. Το αξεσουάρ αυτό περιλαμβάνει το περίβλημα, ένα μετακινούμενο τομέα λειτουργίας και μια κινητή μερίδα. Ένα εσωτερικό κομμάτι του περιβλήματος είναι ορατό από ένα εξωτερικό αυτού μέσα από τουλάχιστον ένα τμήμα του. Τουλάχιστον ένα τμήμα του τομέα λειτουργίας είναι εκτεθειμένο στο εξωτερικό του περιβλήματος. Το κινητό τμήμα είναι τοποθετημένο σε μια θέση μέσα στο περίβλημα ώστε να είναι ορατό από το εξωτερικό του περιβλήματος, μέσα από ένα τμήμα του περιβλήματος αυτό. Μια θέση και/ή μια συμπεριφορά του κινητού τμήματος αλλάζει ανταποκρινόμενο στη λειτουργία του τομέα λειτουργίας.

View post on imgur.com

Βρείτε τις πατέντες εδώ, εδώ και εδώ. Η τρίτη είναι σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα από όλες.

Πηγή

Νέα πατέντα της Nintendo εμπλέκει button accessory attachment και IR camera

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων