Νέα πίστα για το Splatoon – έρχεται αύριο το Camp Triggerfish

24 Ιούλ

camp-triggerfish-656x369

Η Nintendo φέρνει μια νέα πίστα για παιχνίδι με πολλούς παίχτες στο Splatoon.

Ξεκινώντας από αύριο, οι παίχτες θα μπορούνε να πολεμήσουν στο Camp Triggerfish, η οποία έρχεται στις 4 π.μ. στην Ευρώπη.

Δείτε παρακάτω μια επίσημη ανακοίνωση από τη σελίδα του Splatoon στο Tumblr καθώς και μερικές εικόνες από τη νέα πίστα:

Ετοιμάστε τα σακίδια σας γιατί πάμε κατασκήνωση.  Στο στρατόπεδο Triggerfish!

Όταν τα Inklings δεν είναι απασχολημένα φτιάχνοντας γλυκά ή μπρελόκ, απολαμβάνουν τη μαγευτική θέα που προσφέρει η κατασκήνωση στο στρατόπεδο με τον καλύτερο τρόπο που αυτά ξέρουν – τις οδομαχίες!  Οι μάχες εδώ παίζονται πάνω σε μια σειρά γεφυρών, από τις οποίες πρέπει να περάσετε προκειμένου να φτάσετε στο πεδίο του αντιπάλου.

Η βάση κάθε ομάδας στο Camp Triggerfish είναι εξοπλισμένη με πύλες που συγκρατούν τα νερά.  Όταν οι πύλες είναι κάτω, είναι ευκολότερο για τις άλλες ομάδες να πηγαινοέρχονται όπως επιθυμούν.  Στο Turf War, οι πύλες χαμηλώνουν με διάρκεια ενός λεπτού στο ρολόι, δίνοντας έδαφος για εφόδους αργά στο παιχνίδι.  Σε Ranked Battle, μένουν κάτω ούτως ώστε οι παίχτες να μπαινοβγαίνουν όπως και όποτε θέλουν. Προσέξτε στο Tower Control!  Το μονοπάτι για τον πύργο είναι σχεδόν πάντα πάνω στο νερό, οπότε πρέπει να επιδείξετε τις καλύτερες ικανότητές σας προκειμένου να μη σας ρίξουν μέσα.

Ξεκινώντας από αύριο στις 7 το απόγευμα ώρα Αμερικής, το Camp Triggerfish θα προστεθεί στις πίστες.  Ίσως μετά το τέλος των μαχών μπορούμε να μαζευτούμε γύρω από τη φωτιά και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί σας κατασκηνωτές.

Δείτε μερικές εικόνες από τη νέα πίστα:

View post on imgur.com

 

Πηγή

Νέα πίστα για το Splatoon – έρχεται αύριο το Camp Triggerfish

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων