Νέα πλάνα από τη Nintendo UK (Ηνωμένου Βασιλείου) για το Mario Maker και για το Animal Crossing: Happy Home Designer κατά τη διάρκεια εκπομπής ζωντανής μετάδοσης στο Twitch

12 Ιούλ

th_WiiU_SuperMarioMaker_bundle_01-656x754

Θα σας ενδιέφερε να ρίξετε μια ακόμη ματιά στο Super Mario Maker ή στο Animal Crossing: Happy Home Designer; Η Nintendo UK (Ηνωμένου Βασιλείου) σας έχει ήδη καλύψει!

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, Η Nintendo UK (Ηνωμένου Βασιλείου) ανακοίνωσε ότι και οι δύο τίτλοι συμμετείχαν χθες ως ένα κομμάτι από live stream (παιχνίδι ζωντανής μετάδοσης). Δεν ήταν ακόμη ξεκάθαρο πότε αυτό θα συνέβαινε, αλλά αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα της στο Twitch εδώ.

 

Νέα πλάνα από τη Nintendo UK (Ηνωμένου Βασιλείου) για το Mario Maker και για το Animal Crossing: Happy Home Designer κατά τη διάρκεια εκπομπής ζωντανής μετάδοσης στο Twitch

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων