Νέα στιγμιότυπα από το Ace Attorney 6

19 Φεβ

aa6-6

H Capcom έφερε αρκετές νέες εικόνες με στιγμιότυπα από το Ace Attorney 6.  Δείτε τες στη συλλογή μας παρακάτω.

Ace Attorney 6

Το Ace Attorney 6 περιέχει δύο μέρη, όπως γνωρίζουμε: την έρευνα και τη δίκη.  Οι παίχτες μαζεύουν στοιχεία στις περιοχές που γίνεται έρευνα και τα παρουσιάζουν στους κατήγορους και τους μάρτυρες κατά τη διάρκεια της δίκης.  Η ροή του παιχνιδιού είναι ίδια για τους Phoenix και Apollo.

Υπάρχουν τέσσερις επιλογές κατά τη διάρκεια των ερευνών.  Μπορείτε να μιλήσετε σε ανθρώπους, να εξετάσετε τον τόπο του εγκλήματος, να παρουσιάσετε στοιχεία σε ανθρώπους και να μετακινηθείτε σε μια άλλη περιοχή.  Κατά τη διάρκεια της δίκης, πιέζετε τους μάρτυρες να μιλήσουν και παρουσιάζετε στοιχεία ώστε να κάνετε ένσταση σε μια δήλωση κατά τη διασταύρωση στοιχείων, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Νέα στιγμιότυπα από το Ace Attorney 6

| 3DS | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων